Alman devi Bayern Münih için Robert Lewandowski'den sonra Harry Kane gelsin önerisi

Bayern Münih'in eski savunma oyuncusu Jerome Boateng, Alman ekibine transfer için tavsiye verdi ve Harry Kane'in adını öne sürdü. Lewandowski'nin ayrılık sözlerini değerlendiren Boateng, "Ayrılırsa Harry Kane'i transfer etmeye çalışırdım. Tabii ki bu benim kişisel fikrim. Kane, harika bir hücum oyuncusu. Tottenham, birinci sınıf bir takım olmamasına rağmen, orada sürekli gol atıyor" dedi.

Bundesliga devi Bayern Münih için Harry Kane iddiası. Sporx'te yer alan habere göre; Bayern Münih eski oyuncusu Jerome Boateng, Alman ekibinin Robert Lewandowski ile yollarını ayırmasından sonra Tottenham golcüsü Harry Kane'i transfer etmesi gerektiğini düşünüyor.

Lewandowski'nin ayrılık sözlerini değerlendiren Boateng, "Ben Bayern Münih'in yerinde olsam, Lewandowski takımdan ayrılırsa, Harry Kane'i transfer etmeye çalışırdım. Tabii ki bu benim kişisel fikrim. Kane, harika bir hücum oyuncusu. Tottenham, birinci sınıf bir takım olmamasına rağmen, orada sürekli gol atıyor" dedi.

Alman savunma oyuncusu, ayrıca, "Kane, eğer Bayern Münih'e transfer olursa, bu harika bir değişim olur. Tabii ki her şey kulübün kararına bağlı" şeklinde konuştu.

Alman devi Bayern Münih için Robert Lewandowski'den sonra Harry Kane gelsin önerisi ile ilgili etiketler Almanya Bundesliga harry kane Robert Lewandowski
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.