Alman Bakanın intiharındaki sır perdesi aralandı!

Almanya'da Hessen Eyaleti Maliye Bakanı Thomas Schaefer,önceki gün hızlı tren raylarında ölü bulunmuştu. Alman polisinin yaptığı araştırmalara,SuperHaber ulaştı.Rapora göre,bakan Schaefer “Koronavirüs” nedeni ile hızlı tren raylarında intihar etti.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel'in edindiği bilgilere göre Almanya’yı ayağa kaldıran ölüm olayı ve sonrasındaki gelişmeler şöyle başladı.

ÖLEN KİŞİNİN ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI
Schaefer Hochheim(HOHHAYM)) kasabası yakınında bir erkek cesedinin olduğu ihbarı üzerine,polis olay yerine gitti ve ölen kişinin kimliğini araştırdı. Polis,üzerinden hiç bir kimlik çıkmayan cesedin morga kaldırarak, kim olduğunu araştırmaya başladı.

SAATLER SONRA BAKAN OLDUĞU BELİRLENDİ
Almanya’yı şoke eden olay sonrası polis,olay yerinde ve çevresinde,geniş çaplı araştırmalar yaptı. Yapılan araştırmada,hızlı tren raylarında bulunan kişinin intihar ettiği belirlendi. Yapılan araştırmada da,cesedin Almanya'nın Hessen Eyaleti Maliye Bakanı Thomas Schaefer’e ait olduğu, saatler sonra belirlenebildi.

Hızlı tren raylarında ölü bulunan kişinin,intihar ettiği ve bakan olduğunun ortaya çıkması üzerine polis, nedenini bulmak için, araştırmalarını daha da derinleştirdi.

Alman Bakanın intiharındaki sır perdesi aralandı!

BAKANIN İNTİHAR NEDENİNİ KURULAN ÖZEL EKİP ÇÖZDÜ
Alman İçişleri Bakanlığı'nın emri ile kurulan özel polis ekibi,bakan Thomas Schaefer’in intihar nedenini araştırdı.Özel polis,bakanın önce aile,çalışma ve yakın çevresi ile telefon görüşmelerinin yanı sıra,mail ve mesaj larına da bakarak,intihar nedenini araştırdı.

İNTİHAR NEDENİ KORONA VİRÜSÜ TEDBİRLERİ
Özel ekibin yaptığı araştırmanın bulgularına göre, bakan Schaefer Koronavirüs salgını nedeniyle intihar etti.

RAPOR SONUCUNA SUPERHABER ULAŞTI!
Alman polisinin hazırladığı rapora göre, ''Alman Maliye Bakanı Thomas Schafer,son günlerde, Federal Cumhuriyet'teki sorumlu hükümet yetkililerinin baskısı ile,vatandaşlar ve işletmeler için, milyarlarca avro sözü vererek, acil yardım konusunda kritik kararlar vermek zorunda kaldı.Bundan dolayı ruhsal bunalıma girdi ve intihar etti.”

İNTİHAR ETMESEYDİ BAŞBAKAN OLACAKTI!
Beklenmeyen bir şekilde intihar eden Maliye Bakanı Thomas Schaefer’in, Hessen‘de Başbakan Volker Bouffier’in yerini almasının beklendiği ifade edildi.

Alman Bakanın intiharındaki sır perdesi aralandı! ile ilgili etiketler İntihar alman bakan THOMAS SCHAEFER
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.