"Allah yolunda kurban edeceğim" deyip oğlunu kesti

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Yusuf A adlı 42 yaşındaki kişinin, ormanlık alana götürdüğü 16 yaşındaki oğlu A.O.A.'yı "Allah yolunda keseceğim" dedikten sonra ensesinden kesip ağır yaraladığı ileri sürüldü. Babası tarafından kesilen çocuk yoğun bakımda tedavi altına alınırken, karakola gidip 'oğlumu öldürdüm" diyerek teslim olan Sağlık memuru olan baba Yusuf A.'nın ifadesi kan dondurdu. Mahkemeye sevk edilen baba tutuklandı.

Korkunç olay Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yaşayan 42 yaşındaki sağlık memuru baba Yusuf A.'nın jandarma karakoluna  gidip "oğlumu öldürdüm" diyerek teslim olması üzerine ortaya çıktı. 

Yusuf A.'nın gösterdiği yere giden jandarma ekipleri, 16 yaşındaki A.O.A.'yı kanlar içinde buldu. Bulunduğunda kendinde olmayan A.O.A. ambulansla Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne kaldırıldı. A.O.A., burada yoğun bakıma alındı. A.O.A.'nın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

BABANIN İFADESİ KAN DONDURDU

Jandarma tarafından gözaltına alınan Yusuf A., oğlu A.O.A.'yı Allah yoluna adadığını söyledi.

Bu nedenle kravatıyla intihar girişiminde bulunduğunu, ancak kravat koptuğu için bu girişiminde başarılı olamadığını ileri süren Yusuf A. bir gün sonra ise rüyasında oğlunu Allah yolunda kurban etmesinin istendiğini savundu. 

Yusuf A. kan donduran ifadesine şöyle devam etti: 

"Oğlumu araca bindirdim. Kendisini Allah yoluna kurban edeceğimi söyledim. Oğlum kabul etti. Olay yerine gittik. Kasaptan aldığım bıçağı çıkarttım. Oğlumu önüme oturttum. Ensesinden kestim. Üstüne montunu örttüm. Karakola gidip oğlumu öldürdüğümü söyledim. Pişman değilim. Oğlumu Allah yoluna adadım" 

Oğlunun Allah yolunda kesilmeyi kabul ettiğini ileri süren Yusuf A. jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

"Allah yolunda kurban edeceğim" deyip oğlunu kesti ile ilgili etiketler Zonguldak Çaycuma Allah Jandarma Kurban
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.