Alkolün dozunu kaçıran Serdar Ortaç sahnede ayakta durmakta güçlük çekti

MS hastalığıyla mücadele eden şarkıcı Serdar Ortaç önceki akşam Ankara'da bir mekanda konser verdi. Hastalığı nedeniyle ilaç kullanmasına rağmen konser boyunca elinden alkol bardağını düşürmeyen ünlü popçu ayakta durmakta zorlandı. Serdar Ortaç, gece sonunda mekandan tekerlekli sandalye ile çıktı.

Şarkıcı Serdar Ortaç, önceki akşam Ankara'da bir mekanda sahne aldı. Ortaç'ın hastalığına rağmen alkol tüketmesi ise dikkat çekti.

''ANNEM 'SARIŞINLARDAN UZAK DUR' DEMİŞTİ...''

Konser sırasında kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan hakkında ''8 sene sonra şutladı beni. Evliliği beceremedim.'' dedi. Annesinin kendisine söylediği bir sözü hayranlarıyla da paylaşan Ortaç, açıklamasının devamında ''Mutluluğu buldum da şikayet mi ettim? Annem 'sarışınlardan uzak dur, sarışınlara bulaşma' demişti, dinlemedim. Eşim sarışındı, sevgilim sarışındı'' ifadelerini kullandı.

İlk ve tek evliliğini 2014–2019 yılları arasında İrlandalı model Chloe Loughnan ile yapan Serdar Ortaç, "Evlilik akıl ve ruh hastalarının işi" diyerek evlilik konusundaki fikrini söyledi.

 ALKOL VE SİGARAYI ELİNDEN DÜŞÜRMEDİ


Sağlık sorunları nedeniyle bir dönem zor günler geçiren ünlü popçu, MS hastalığına ve kullandığı ilaçlara rağmen sahnede alkol aldı. Sahneye ilk çıktığında tek başına ayakta durabilen Serdar Ortaç, ilerleyen dakikalarda ise dansçılarına ve sandalyeye tutunarak ayakta durmak zorunda kaldı.

Alkolün dozunu kaçıran Serdar Ortaç sahnede ayakta durmakta güçlük çekti - Resim : 2

Elinden sigarasını düşürmeyen Ortaç, konserini dansçıların yardımıyla ayakta durarak tamamladı. Ortaç, gece sonunda mekandan tekerlekli sandalye ile ayrıldı.

 

Alkolün dozunu kaçıran Serdar Ortaç sahnede ayakta durmakta güçlük çekti ile ilgili etiketler Serdar Ortaç Ankara Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.