Alkolün dozunu fazla kaçıran Nejat İşler ayakta duramadı! Yere düştü, başını çarptı

Kariyer hayatı boyunca pek çok film ve dizide rol alan, Saygı, Çukur, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Aliye, Çemberimde Gül Oya, Gülbeyaz, Deli Yürek gibi yapımlardaki rolleriyle hafızalara kazınan Nejat İşler alkolün dozunu fazla kaçırdı. Dün gece Asmalımescit'te genç bir kadınla eğlenirken görüntülenen Nejat İşler'in gecesi tatsız bitti. Ayakta durmakta güçlük çeken ve bir ara yeren düşen ünlü oyuncunun o hali hayranlarını üzdü.

2014 yılında septik şok geçiren ve ölümle burun buruna gelen 50 yaşındaki oyuncu Nejat İşler'in ayak ve el parmak uçları kesilmişti. Üç ay yoğun bakımda kalan Nejat İşler'e, doktorlar alkol ve sigara yasağı koymuştu. Nejat İşler buna rağmen alkol alışkanlığından vazgeçmedi. Önceki akşam Asmelimescit'te bir kadınla eğlenen ünlü oyuncu alkolün dozunu fazla kaçırdı.

Alkolün dozunu fazla kaçıran Nejat İşler ayakta duramadı! Yere düştü, başını çarptı


Yıllar önce 3 ay yoğun bakımda yatan ve alkol tüketmesi yasaklanan oyuncu Nejat İşler dün gece Asmalımescit'te bir genç kadınla eğlenirken görüntülendi. Mekan girişinde ayakta duramadığı için görevlilerden yardım alan Nejat İşler, mekandan çıkarken ise alkolün etkisiyle yere düşüp başını çarptı.

Alkolün dozunu fazla kaçıran Nejat İşler ayakta duramadı! Yere düştü, başını çarptı - Resim : 2


KAMERALARI GÖRÜNCE KÜFÜRLER SAVURDU

TV100’den Onur Üçkarışoğlu ve Ulaş Aydın’ın haberine göre mekan girişinde ayakta duramadığı için görevliler Nejat İşler için sandalye getirdi. Daha sonra ünlü oyuncu içeri girdi. Çıkışta ise ayakta durmakta güçlük çeken İşler kız arkadaşıyla taksiye binmeye çalıştı. Kameralara küfür eden oyuncu yere düşüp başını çarptı.

YERE DÜŞTÜ

Daha sonra Şişhane’de konakladığı otele giden İşler, görevlinin yardımıyla araçtan inebildi. Otel girişinde yere düşen oyuncuyu görevli kaldırmaya çalıştı. Ünlü oyuncunun hali görenleri üzdü.

Alkolün dozunu fazla kaçıran Nejat İşler ayakta duramadı! Yere düştü, başını çarptı - Resim : 3

Alkolün dozunu fazla kaçıran Nejat İşler ayakta duramadı! Yere düştü, başını çarptı - Resim : 4

Alkolün dozunu fazla kaçıran Nejat İşler ayakta duramadı! Yere düştü, başını çarptı - Resim : 5

Alkolün dozunu fazla kaçıran Nejat İşler ayakta duramadı! Yere düştü, başını çarptı ile ilgili etiketler Nejat İşler Asmalımescit
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.