Alkollü yaya trafikte dehşet saçtı! Sürücüyü araçtan indirip dayak yedi...

Avcılar'da alkollü bir yaya dehşet saçtı. Seyir halindeki aracın önünü kesen alkollü yaya, araçtan inen kişiyle tartıştı. Çıkan tartışma kısa sürede büyüyünce yumruklar havada uçuştu. O anları saniye saniye kameraya çeken kişinin "Yere yatır, tekmele. Kadına da vuruyor" dediği duyuluyor.

İstanbul Avcılar'da geçtiğimiz cumartesi günü akşam saatlerinde alkollü bir yaya trafikte dehşet yaşattı. 

Alkollü olduğu iddia edilen yaya, seyir halindeki hafif ticari aracın önünü kesti. Araçtan inen kişi, aracın önünü kesen yayayı uzaklaştırmak istedi, ancak başarılı olamadı. Tartışmanın büyümesiyle sürücü, önünü kesen kişiye saldırdı.

YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Bunun üzerine ikili arasında yumruklar havada uçuştu. Araçtan inen iki kadın, kavgayı ayırmaya çalıştı. Alkollü olduğu iddia edilen kişinin aldığı darbeyle düşmesinin ardından, iki kadın ve bir erkek araca binmek istedi. Ancak bu sırada yerden kalkan kişi, kadınlar ve çevredekilere yeniden saldırdı.

Alkollü yaya trafikte dehşet saçtı! Sürücüyü araçtan indirip dayak yedi...

SANİYE SANİYE KAMERADA

Öte yandan, alkollü olduğu iddia edilen kişi ile araçta bulunanların kavga ettiği anlar, çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

 "YERE YATIR TEKMELE. KADINA DA VURUYOR"

 Görüntülerde, kişinin aracın önünü kestiği ve araçta bulunanlar ile kavga ettiği anlar yer aldı. Öte yandan görüntüleri kaydeden kişinin de o sırada "Yere yatır, tekmele. Kadına da vuruyor" dediği duyuluyor.

Alkollü yaya trafikte dehşet saçtı! Sürücüyü araçtan indirip dayak yedi... ile ilgili etiketler Avcılar Kavga alkollü Sürücü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.