Alkollü yakalanan oyuncu Berkay Ateş'in ehliyetine el konuldu

Son dönemde Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncularından Simge Aköz ile yaşadığı aşkla gündem olan 34 yaşındaki dizi, sinema, tiyatro oyuncusu Berkay Ateş alkollü araç kullanınca ehliyetini kaptırdı. Ateş ifadesinde pişman olduğunu belirterek ''Bu kadar alkollü çıkacağımı bilseydim kesinlikle araç kullanmazdım.'' dedi.

Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Şenay Gürler, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı ve final yapan Çukur dizisinde hayat verdiği Mahsun karakteriyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Berkay Ateş ehliyetinden oldu. Son olarak Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de Aras karakterini canlandıran oyuncu alkollü yakalandı. 


144 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI, EHLİYETİNE 6 AYLIĞINA EL KONULDU


Geçtiğimiz 25 Kasım günü saat 04.00'te, Sarıyer'de trafik uygulamasına takılan, polisin durdurduğu oyuncu Berkay Ateş, 144 promil alkollü çıktı.

Karakola götürülen Berkay Ateş, "Bu kadar alkollü çıkacağımı bilseydim kesinlikle araç kullanmazdım. Pişmanım" diye konuştu. Ateş'in ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.

Ünlü oyuncu hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.

 

 

Alkollü yakalanan oyuncu Berkay Ateş'in ehliyetine el konuldu ile ilgili etiketler Berkay Ateş soruşturma Sadakatsiz Aras alkolmetre trafik denetleme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.