Alkollü sürücünün çarptığı polis memurundan acı haber

Kahramanmaraş'ta yolun karşısına geçmeye çalışan polis memuruna otomobil çarptı. Polis memuru Ali Kaya (35) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Polis memurunun ölümüne neden olan araç sürücüsünün alkollü olduğu tespit edildi. Sürücü, gözaltına alındı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan polis memuru Ali Kaya'ya (35) Mehmet Turhan (19) yönetimindeki 02 EG 125 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle polis memuru Ali Kaya yola savrulurken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Durumu ağır olan Kaya, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Pazarcık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

KURTARILAMADI

Ağır yaralı olan polis memuru hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazanın ardından gözaltına alınan sürücünün ise 0.93 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kaya’nın evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilirken, aşurelik malzeme almak için evden çıktığı ve markete gittiği öğrenildi.

Alkollü sürücünün çarptığı polis memurundan acı haber ile ilgili etiketler Kahramanmaraş polis alkollü sürücü Ali Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.