Alkollü sürücünün çarptığı Aleyna'dan acı haber!

İstanbul'da evine giderken otomobil sürücüsünün kaldırıma çıkarak çarptığı 21 yaşındaki Aleyna Nur Gökçe'den acı haber geldi. Gökçe, 18 günlük verdiği yaşam savaşını kaybetti.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 8 Kasım günü metrobüsten inen 21 yaşındaki Aleyna Nur Gökçe evine dönmek için yolunda ilerledi.

Bu sırada hızla ilerleyen sürücü Sezer H'nin otomobiliyle çarpması sonucu otomobil ile duvar arasında sıkışan genç kız ağır yaralandı.

Kaza sonrasında ağır yaralanan Gökçe, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken olay yerinden kaçan şüpheli bir süre sonra yakalandı.

ŞÜPHELİ YENİDEN YAKALANARAK TUTUKLANDI

Olay sonrası serbest bırakılan sürücü Sezer H. ise savcılığın karara itirazda bulunması sonrasında yeniden yakalanarak tutuklanmıştı.

Alkollü sürücünün çarptığı Aleyna'dan acı haber!

ACI HABER GELDİ: GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Gökçe, sabah saatlerinde kaldırıldığı hastanede verdiği 18 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Alkollü sürücünün çarptığı Aleyna'dan acı haber! - Resim : 2

14 YIL ÖNCE DE BAŞKA BİRİNİ ÖLDÜRMÜŞ

DHA'nın haberine göre, Sezer H. 'nin, 14 yıl önce de 66 yaşındaki Satı Yılmaz'a çarparak ölümüne neden olduğu ortaya çıkmıştı.

Alkollü sürücünün çarptığı Aleyna'dan acı haber! - Resim : 3

 

Alkollü sürücünün çarptığı Aleyna'dan acı haber! ile ilgili etiketler İstanbul Esenyurt
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.