Alkollü şahıs 11 yaşındaki kızlara çiçek vermek istedi: Darp edildi

Ordu'da alkollü olduğu öğrenilen 57 yaşındaki bir şahıs, biri 11 yaşında olmak üzere iki farklı kız çocuğuna sözlü tacizde bulundu ve çiçek vermek istediğini söyledi. Şahıs önce vatandaşlar tarafından darp edildi. Sonra da gözaltına alındı.

Ordu’nun Altınordu ilçesinde küçük yaştaki çocuklara sözlü taciz ettiği iddia edilen bir kişi vatandaşlar tarafından darp edilerek, polis ekiplerine teslim edildi.

57 YAŞINDAKİ ADAM 11 YAŞINDAKİ KIZLARA ÇİÇEK VERMEK İSTEDİ

Olay, Altınordu ilçesi Şarkiye Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre R.C. (57) isimli bir kişi, E.S. (11) ve henüz ismi öğrenilemeyen iki farklı kız çocuğuna sözlü tacizde bulundu, çiçek vermek istediğini söyledi.

ÇEVREDEKİLER TARAFINDAN DARP EDİLDİ

Durumun çevredekiler tarafından fark edilmesi üzerine R.C. isimli alkollü şahıs, çevredekiler tarafından darp edildi. Vatandaşlar tarafından köşeye sıkıştırılan alkollü R.C.’yi polis ekiplerine ihbar eden vatandaşlar, şahsın olay yerinden ayrılmasına da izin vermedi.

ALKOLLÜ SAPIK ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Bir süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı gözaltına alarak emniyete götürürken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Alkollü şahıs 11 yaşındaki kızlara çiçek vermek istedi: Darp edildi ile ilgili etiketler Ordu YAŞ sapık çiçek kız
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.