Alkollü kadının, küçük çocuğa zorla öpüşmeyi...

Yılbaşı gecesi yaşandığı düşünülen iğrenç görüntülerde alkollü olduğu hareketlerinden anlaşılan bir kadının, küçük yaştaki çocuğu öpüşmeye zorlaması tepki çekti.

Yılbaşı gecesi kaydedildiği düşünülen görüntülerde alkollü olduğu hareketlerinden anlaşılan bir kadının, küçük yaştaki çocuğa yönelik taciz içeren hareketleri büyük tepki çekti.

Alkol almış bir grup küçük yaştaki çocuğu yapmak istemediği şeylere zorladı. Videoda bir kadının küçük çocuğa zorla öpüşmeyi öğretmek istemesi görülürken video sosyal medyada paylaşılmasıyla bir anda viral oldu. Soyal medya kullanıcıları bu görüntülere büyük tepki gösterdi.

Alkollü kadının, küçük çocuğa zorla öpüşmeyi...

KÜÇÜK ÇOCUK İSTEMEMESİNE RAĞMEN ZORLA DEVAM ETTİ

Kaydedilen videoda küçük çocuğun, kadının hareketlerinden ve alkollü olmasından rahatsız olmasına rağmen, kadının devam etmeye çalışması izleyenleri hayrete düşürdü. Söz konusu olayın küçük bir çocuğun taciz edilmesi olarak gösterildi.

 

Alkollü kadının, küçük çocuğa zorla öpüşmeyi... ile ilgili etiketler alkol sarhoş opüşme yılbaşı gecesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.