Alkollü, ehliyetsiz, üstelik karantina firarisi

Bursa'da trafik ekiplerince durdurulan motosiklet sürücüsünün alkollü olduğu ve ehliyetine el konulduğu ortaya çıktı. Sürücünün koronavirüs karantinasını deldiği de belirlendi. 5 bin 400 TL cezai işlem uygulanan sürücü evine yaya olarak gönderildi.

Bursa'da İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, Cuma Mahallesi Nuri Doğrul Caddesi üzerinde uygulama yaptı.

Ekipler, 16 AAJ 397 plakalı motosikleti durdurdu. 30 yaşındaki sürücü A.F.’nin belgelerini kontrol eden polisler, alkol testi de yaptı. Sürücünün 1.1 alkollü olduğu ve daha önceden de alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu tespit edildi.

Alkollü, ehliyetsiz, üstelik karantina firarisi

KARANTİNAYI DELMİŞ

GBT sorgulamasında sürücünün Covid-19 hastası olduğu ve karantinayı deldiğini tespit eden ekipler sürücüye mesafe konusunda sık sık uyarılarda bulundu.

5 GÜN ÖNCE DE CEZA YEMİŞ

Sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan 2 bin 699 TL, 3. kez alkollü araç kullanmaktan 2 bin 699 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca sürücüye 5 gün önce de alkollü araç kullanmaktan cezai işlem uygulandığı ortaya çıktı. Motosiklet çekiciyle otoparka çekildi.

Alkollü, ehliyetsiz, üstelik karantina firarisi - Resim : 2

Polise yalvaran sürücü A.F., "Siz haklısınız. Allah rızası için yapmayın. Daha 5 gün önce ceza yedim. Evim şurada, motosikleti bağlamayın eve götüreyim" dedi.

İHA

Alkollü, ehliyetsiz, üstelik karantina firarisi ile ilgili etiketler Bursa alkollü sürücü ehliyetsiz sürücü karantinayı deldi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.