Alkol ve Sigara Zammı Tekel Bayileri de Şaşırttı! Yeni Zam Haberi Erken Geldi

Sigara fiyatlarına gelen zamların ardından bir zam haberi de alkol ürünlerine geldi. Sigara gruplarına 2 gündür üst üste zamlar geliyordu. Sigara fiyatlarında 2 lira artış yaşanmıştı. Alkol fiyatlarına gelen zam haberini Türkiye Tekel Bayiler Platformu Kurucusu Özgür Aybaş duyurdu. Aybaş, Volim şarap bazlı içeceklere zam geldiğini açıkladı. İşte zamlı alkol fiyatları...

Enflasyon ve hayat pahalılığının her geçen gün büyüdüğü Türkiye'de zam haberleri bitmek bilmiyor. Vergilerden ve enflasyondan dolayı sigara ve alkol ürünleri en fazla zamlanan kalemlerin başında geldi. Temmuz ayı ile birlikte yeni zamlar geldi.

Son olarak Türkiye Tekel Bayiler Platformu Kurucusu Özgür Aybaş, Volim şarap bazlı alkollü içeceklere zam geldiğini açıkladı.

Aybaş, zammı ''Volim 14.4 şarap bazlı içecekler 50 TL oldu'' notuyla duyurdu.

Aybaş'ın paylaştığı zamlı liste şöyle:

Alkol ve Sigara Zammı Tekel Bayileri de Şaşırttı! Yeni Zam Haberi Erken Geldi ile ilgili etiketler alkol sigara zam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.