Alkol ürünlerine zam geldi: 16 Mayıs itibariyle geçerli olacak!

Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş alkole yeni zammın geldiğini duyurdu. Bir içki firması grubunun listesini paylaşarak, viski, cin, votka, rom, şarap, likör, şampanya ve konyaka zam geldiğini ifade eden Aybaş, “İçkiye zam! İlk zamlı liste geldi herkese bol şans listeler gelmeye devam edecek” dedi.

Türkiye Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada bazı alkol ürünlerine zam geldiğini duyurdu.

YENİ ZAMLAR 16 MAYIS İTİBARİYLE GEÇERLİ OLACAK

Bir içki firması grubunun listesini paylaşarak, viski, cin, votka, rom, şarap, likör, şampanya ve konyaka zam geldiğini ifade eden Aybaş, “İçkiye zam! İlk zamlı liste geldi herkese bol şans listeler gelmeye devam edecek” dedi.

Aybaş, yeni zamların 16 Mayıs itibari ile geçerli olacağını söyledi.

 

 

Alkol ürünlerine zam geldi: 16 Mayıs itibariyle geçerli olacak! ile ilgili etiketler alkol zam özgür aybaş tekel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.