"Sizinle alkol karşıtı bir kampanyada görev almaya hazırım!"

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a alkol karşıtı bir kampanyada görev almak istediğini söyledi

Yeşilay'ın geçtiğimiz günlerde başlattığı yeni bilinçlendirme kampanyası büyük ses getirdi.

Yeşilay, vapurda ve iskelede insanlar arasında dolaşan astronot kıyafeti giyen kişiyle sigaranın zararlarına ve pasif içiciliğe dikkat çekmek için etkinlikler düzenledi.

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök de kampanyanın mimarlarından Yeşilay Başkanı Prof. Mücahit Öztürk’le buluşup sohbet etti.

Babasının iyi bir rakı içicisi olduğunu belirten Özkök, "İçmeyen insanlar için 'Yeşilaycı' derdi. Eh ben de aile geleneğini devam ettiren, babam kadar olmasa da içen biriyim." ifadelerini kullandı.

"Sizinle alkol karşıtı bir kampanyada görev almaya hazırım!"

Röportajın satır aralarında kendisiyle ilginç bilgi de paylaşan Özkök, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a alkol karşıtı bir kampanya düzenlemeyi teklif ettiğini de ilk kez açıkladı.

Hürriyet yazarı şu ifadeleri kullandı;

"Başta kızım ve torunlarım almak üzere, çevremde herkese alkolün iyi bir şey olmadığını söyleyecek kadar da sorumluluk sahibiyim. Hatta bir zamanlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Sizinle alkol karşıtı bir kampanyada görev almaya hazırım” demişliğim bile vardır."

 

"Sizinle alkol karşıtı bir kampanyada görev almaya hazırım!" ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Ertuğrul Özkök alkol
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.