Alkoçlar ve Demirağ evlendi!

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar, ocak ayında nişanlandığı iş insanı Kaan Demirağ ile dünyaevine girdi. İkilinin nikah töreni, aile arasında Beşiktaş'ta bir otelde gerçekleşti.

Geçtiğimiz aylarda evlilik yolundaki ilk adımı atan sosyetenin güzel isimlerinden Aslışah alkoçlar ve iş insanı Kaan Demirağ, geçtiğimiz gün aile arasında düzenlenen bir törenler evlendi.

ELBİSE TARZI GELİNLİK

Aslışah Alkoçlar, Beşiktaş'ta bir otelde gerçekleşen düğün töreninde giymek için, elbise tarzında sade bir gelinlik tercih etti. Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirağ çiftinin düğünlerine, kısa süre içerisinde tüm dünyayı etkise altına alan koronavirüs sebebiyle sınırlı sayıda insan katıldı.

Alkoçlar ve Demirağ evlendi!

HAMİLELİK İDDİALARINI YANITLAMIŞTI

Diğer taraftan, geçtiğimi günlerde Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirağ için magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia ortaya atılmıştı. Söz konusu iddiaya göre, Alkoçlar ve Demirağ çiftinin hızla evlilik kararı almasının sebebi Alkoçların hamile olması. Söz konusu iddiaların ardından Alkoçlar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, "İleride olmasını çok isterim ancak şu an için böyle bir durum yok. Lütfen hakkımda asılsız haber yapmayı bırakın." notunu düşerek hamilelik iddialarını yalanladı.

Alkoçlar ve Demirağ evlendi! - Resim : 2

Alkoçlar ve Demirağ evlendi! - Resim : 3

ASLIŞAH ALKOÇLAR VE KAAN DEMİRAĞ HAKKINDA

1993'de dünyaya gelen Aslışah Alkoçlar, Gülşah Soydan ve Ender Alkoçlar çiftinin en küçük kızlarıdır. Neslişah Alkoçlar ise ablasıdır. 15-16 yaşlarında kar kayağında Milli sporcu olan Aslışah, Londra’da ekonomi eğitimi almıştır. Alkoçlar, meslek hayatına ilk adımı Alaçatı'da işletmeye başladığı butik otelle atmıştır. Moda ve gıda sektörüyle de ilgili olan Aslışah Alkoçlar, iş insanı Kaan Demirbağ ile 2021 ocak ayında nişanlandı, 5 Şubat Cuma günü ise nikah masasına oturdu.

Kaan Demirağ 37 yaşındadır. Gıda sektöründe öne çıkan bir şirketin sahibi olan Kaan Demirağ, 2009 yılında o dönem sevgilisi olan Nur Atan'a yaptığı görkemli evlilik teklifi ile adından söz ettirmişti. İkili kısa bir süre sonra nikah masasına oturmuştu ancak sessiz sedasız evliliklerini bitirmişti.

 

 

 

Alkoçlar ve Demirağ evlendi! ile ilgili etiketler Düğün evlilik Aslışah Alkoçlar Kaan Demirağ
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.