Alkışlar Serdar Saatçı'ya... TFF, Beşiktaş'ın genç ve centilmen stoperini tebrik etti

Türkiye Futbol Federasyonu, Yukatel Kayserispor maçında hakem Ali Şansalan'ın Beşiktaş lehine korner kararı verdiği bir pozisyonda topun kendisinden auta çıktığını belirterek kararı değiştirten Beşiktaşlı futbolcu Serdar Saatçı'ya teşekkür etti.

Beşiktaş'ın Kayserispor'u 4-2 mağlup ettiği 16. hafta maçında örnek bir centilmenlik yapan Siyah-Beyazlılar'ın genç stoperi Serdar Saatçı, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından tebrik edikldi.

Maçın ilk yarısında Kayserispor 0-1 öndeyken hakem Ali Şansalan, Beşiktaş'a köşe vuruşu vermişti. Hakeme gidip "hocam benden çıktı" diyerek topun rakibe geçmesini sağlamıştı. Bu centilmenlik sonrası Şansalan genç futbolcunun elini sıkmıştı.

Federasyonun internet sitesinden paylaşılan teşekkür mesajında, "Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Beşiktaş-Yukatel Kayserispor müsabakasında, Beşiktaş futbolcusu Serdar Saatçı, oyunun 0-0 olduğu bölümde takımı lehine verilen korner kararı üzerine topun kendisinden çıktığını söyleyerek centilmence bir harekette bulunmuştur. Fair play ruhunu bizlere yaşatan Serdar Saatçı ve bu anlamlı davranışa imza atan bir sporcuyu bünyesinde bulunduran Beşiktaş Kulübünü kutlar, örnek tavrı ve dürüst oyuna katkısı için genç oyuncuya teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Bu sezon 3. kez bir Süper Lig maçında ilk 11'de sahaya çıkan Serdar Saatçı'nın bu davranışı sosyal medyada gündem oldu. Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Serdar, "Bize alt yapıda Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan felsefesini öğretiyorlar" demişti.

Alkışlar Serdar Saatçı'ya... TFF, Beşiktaş'ın genç ve centilmen stoperini tebrik etti ile ilgili etiketler Beşiktaş Serdar Saatçı Ali Şansalan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.