Alkan Dalgakıran kimdir, kaç yaşında? Seda Sayan'la Algan Dalgakıran birlikte mi?

Alkan Dalgakıran kimdir? O Ses Türkiye Şampiyonu Alkan Dalgakıran kimdir sorusu yoğun araştırılıyor. Seda Sayan ile adı aşk dedikodularına karışan Alkan Dalgakıran, O Ses Türkiye'de şampiyon olmuş aynı yarışmada jürilik yapan Seda Sayan ile tanıimıştı. Peki Alkan Dalgakıran kimdir? Kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde...

Alkan Dalgakıran kimdir?  Algan Dalgakıran ismi magazin kulislerinde çok konuşuluyor. Seda Sayan Alkan Dalgakıran birlikteliği gerçek mi diye soran vatandaşlar araştırmalara başladı. Seda Sayan tarafından bir açıklama henüz gelmezken Alkan dalgakıran'ı merak edenler Alkan Dalgakıran kimdir, kaç yaşındadır sorularını araştırıyor. İşte yanıtı...


ALKAN DALGAKIRAN KİMDİR?

Alkan Dalgakıran, 25 yaşında. Alkan Dalgakıran, aslen Yalovalı. O Ses Türkiye'de en çok dikkat çeken isimler arasında yer alan Alkan Dalgakıran, Bursa'da eğitim hayatına devam ediyor. 25 yaşındaki Dalgakıran 'Trafik' adında bir müzik grubuna üye. Seda Sayan'ın takımında yarışan alan Alkan Dalgakıran'ın sosyal medyada oldukça destekleyeni bulunuyor.

Alkan Dalgakıran son olarak, Müslüm Gürses'in Nilüfer şarkısını seslendirerek yarı finale geçme hakkını kazanmıştı. Alkan Dalgakıran, 14 Şubat akşamı sergilediği performans sonrasında finalist olan isimler arasında yer aldı.

Sayan, kendisinden 32 yaş küçük Dalgakıran ile ilgili iddialara 2. Sayfa'da yanıt verdi...

GÜNAHTIR

'O DAHA ÇOK GENÇ'


"Alkan ile ilgili benim onunla büyük aşk yaşadığım ahlaksızca çıkarılmış bir dedikodu. O benim ancak evladım olabilir. O daha çok genç, istikbali var."

O DAHA ÇOK GENÇ

'GÜNAHTIR!'


"Ben bunlara cevap veriyorum ama o yıpranıyor. Çok genç bir çocuk zarar görüyor. Günahtır, ayıptır... Buna bir son verilmeli. Benim yaptıklarımdan bahsetsinler. Böyle mesnetsiz haberlerle gündeme gelmek istemiyorum."

İŞ İLİŞKİSİ


"Ben bir şey yaşarsam zaten çıkıp söylüyorum. Böyle bir şey görmedim. Bu nasıl bir terbiyesizlik. O çocukla tabii ki görüşeceğim. Ben o koltukta boşuna mı oturuyorum. Bunlar iş ilişkisidir "

Alkan Dalgakıran kimdir, kaç yaşında? Seda Sayan'la Algan Dalgakıran birlikte mi? ile ilgili etiketler Seda Sayan O Ses Türkiye algan dalgakıran kimdir algan dalgakıran
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.