Aliyev'den Erdoğan'a 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebriği

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak tebrik etti. Görüşmede Erdoğan'ın Dağlık Karabağ konusunda verdiği destekten de bahseden Aliyev, dost ve kardeş iki halkın bundan sonra da birbirlerinin yanında olacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Türk halkını Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle kutlayarak başarılar ve mutluluklar dileyen Aliyev, Türkiye Cumhurbaşkanı'nın Ermenistan-Azerbaycan Dağlık Karabağ ihtilafı konusunda Azerbaycan'a her zaman verdiği siyasi desteği bir kez daha takdir ederek, Azerbaycan ve Türkiye'nin dost ve kardeş halklarının birbirlerinin yanında olmaya devam edeceklerine olan inancını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilgi ve tebrik için Cumhurbaşkanı Aliyev'e şükranlarını sunarak, kardeş Azerbaycan halkına selamlarını ve en iyi dileklerini ilettiğini, dost ve kardeş halklarımızın her zaman birbirlerinin yanında olacağını vurguladı.

Görüşmede ikili ilişkiler ve bölgesel konular da ele alındı.

 

Aliyev'den Erdoğan'a 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebriği ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan 29 Ekim aliyev 29 ekim cumhuriyet bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.