Aliyev'den büyük iddia: Ermenistan, Karabağ'ı İran'dan gelen uyuşturucu ticaretinde kullandı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, bugün yaptığı açıklamada inanılmaz bir iddiada bulundu. Aliyev açıklamasında,"Ermenistan, 30 yıl boyunca İran’la gizli anlaşma içinde, Karabağ’ı Avrupa’ya uyuşturucu kaçakçılığı yapmak için kullandı." dedi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Azerbaycan ile Ermenistan arasında geçen sene 1.5 ay süren savaş sona erdi ancak tartışmalar bitmedi.


İLHAM ALİYEV'DEN BÜYÜK İDDİA

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, bugün inanılmaz bir açıklama yaptı. Aliyev açıklamadında, "Azerbaycan, 30 yıl Ermenistan'ın işgali altında bulunan İran ile devlet sınırının 130 kilometrelik kısmında kontrolü sağladıktan sonra, geçen bir yıl zarfında Cebrail bölgesinden geçmek üzere, İran'dan Ermenistan'a ve oradan da Avrupa'ya giden uyuşturucu güzergahını kapattı." dedi.

"YAKALANAN UYUŞTURUCU MİKTARI İKİ KAT ARTTI!"

Aliyev açıklamasının devamında, "Azerbaycan-İran sınırının diğer bölgelerinde, tarafımızca ele geçirilen eroin miktarı daha önceki yıllara göre iki kat arttı. Bu ise Ermenistan'ın yaklaşık 30 yılda İran ile birlik olarak, Azerbaycan'ın daha önce işgal altında bulunan topraklarından, Avrupa'ya uyuşturucu güzergahı olarak kullandığı anlamına geliyor." ifadelerini kullandı.

Aliyev'den büyük iddia: Ermenistan, Karabağ'ı İran'dan gelen uyuşturucu ticaretinde kullandı! ile ilgili etiketler İran İlham Aliyev Azerbaycan Cumhurbaşkanı Ermeniztan karabağ uyuşturucu kaçakçılığı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.