Alışveriş merkezinde dehşet: Sevgilisini vurup intihar etti

Bakırköy’de bir alışveriş merkezinin otoparkında bir kişinin sevgilisi olduğu öne sürülen kadını tüfekle vurduktan sonra intihar ettiği olayın detayları ortaya çıktı. Şahsın, kadını tüfekle vurduktan sonra arabanın içinde intihar ettiği öğrenildi.

Olay, saat 19.00 sıralarında Bakırköy Ataköy’de bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkında yaşandı. 

SEVGİLİSİNİ VURDU SONRA DA İNTİHAR ETTİ

M.B. (21) isimli şahıs ile otoparkta tartıştığı Y.S. (21) isimli kadın arasında tartışma çıktı. Sinirlerine hakim olamayan M.B. yanında getirdiği tüfekle Y.S.’yi vurduktan sonra, intihar etti. 

Alışveriş merkezinde dehşet: Sevgilisini vurup intihar etti

ŞAHIS OLAY YERİNDE, KADIN DA HASTANEDE ÖLDÜ

Olayda M.B.’nin, sevgilisi olduğu öne sürülen Y.S.’yi öldürdükten sonra aracın içerisinde intihar ettiği öğrenildi.

GENCİN ANNESİ İLE BABASI YARGI MENSUBU

Olay yerinde polis ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerin ardından intihar ettiği ileri sürülen M.B.’nin cesedi, kapsamlı otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Dehşete düşüren olay sonrasında yapılan incelemelerde M.B.’nin babasının İstanbul Başsavcılığında görevli savcı olduğu, annesinin ise İstanbul Bölge İdare Mahkemesinde hakim olduğu öğrenildi. Ekiplerin olayla ilgili başlattığı çalışmalar sürüyor.

Alışveriş merkezinde dehşet: Sevgilisini vurup intihar etti ile ilgili etiketler Kadın Cinayeti İstanbul Bakırköy İntihar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.