Alışveriş harcamalarına destek arayanlar dikkat! Enpara 48 TL'lik ödeme sözünüze 15 bin TL'lik nakit akışı sağlayacak!

Dijital bankacılık sektörünün önde gelen isimlerinden olan Enpara, alıveriş harcamaları başta olmak üzere diğer harcamaları konusunda da desteğe ihtiyaç duyanlar için yeni kredi ürününü tanıttı.

Dijitalleşen dünya düzeni senelerdir şahsen alınan hizmetlerin işleyişinde de değişikliklerin meydana gelmesini sağladı. Günlük hayatın yoğun temposu sebebi ile şahsi işlerini halletmekte güçlük çeken vatandaşlar için birçok farklı sektörde dijital olarak hizmetler sunulmaya başlandı. Bu kapsamda atılan ilk adımlardan birisi ise bankacılık sektöründe ortaya çıktı.

Şubeler aracılığı ile hizmet veren kamu bankalarının ve özel bankaların yanı sıra bir de tamamen online olarak hizmet veren dijital bankalar açılmaya başlandı. Bu noktada dijital bankacılık sektörünün öncülerinden biri de QNB Finansbank oldu. Şubesiz bankacılık kolu olan Enpara ile vatandaşlara dijital bankacılık ayrıcalığını hissettiren QNB Finansbank, tüketiciler tarafından da yakın takibe alındı.

Bir süredir dijital banka olarak hizmet veren ve şubesi bulunmadığı için bu alana yönelik bir masrafı da bulunmayan Enpara, buradan elde etmiş olduğu kazancı tüketiciler ile paylaşabilmek için uygun faizli kredi kampanyaları düzenlemeye başladı. Özellikle yeni dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılara karşı tüketicilere büyük bir destek veren dijital banka, şimdi de harcamalarına destek verilmesini isteyen tüketiciler için yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Artan ürün fiyatları sebebi ile alışveriş harcamaları konusunda desteğe ihtiyaç duyan tüketiciler için uygun faizli bir kredi kampanyası geliştirdiğini belirten Enpara, detayları kamuoyu ile paylaştı.

ENPARA’DAN İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Alışveriş harcamalarına destek arayanlar dikkat! Enpara 48 TL'lik ödeme sözünüze 15 bin TL'lik nakit akışı sağlayacak!

Ürünlerin artan fiyatları sebebi ile harcamalarına destek arayışı içerisinde olan tüketicilere, dijital banka Enpara’dan müjdeli haber geldi. Banka, 100 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarına yüzde 1,95’lik başlangıç faizi ve 36 ay azami vade avantajları ile destek olacağını ifade etti.

ENPARA İHTİYAÇ KREDİSİ ÖRNEK MALİYET TABLOSU

Mobil uygulama ve internet bankacılığı kanalları aracılığı ile başvurulara açık bulunan Enpara ihtiyaç kredisi ürününden 15 bin TL’lik destek almak isteyen tüketicilerin, yüzde 1,95 faiz ve 12 ay vade karşılığında ödeyecekleri aylık taksit tutarı 1.456,78 TL olarak hesaplandı.

Alışveriş harcamalarına destek arayanlar dikkat! Enpara 48 TL'lik ödeme sözünüze 15 bin TL'lik nakit akışı sağlayacak! ile ilgili etiketler kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.