Alişan'ın oğlundan ilk görüntü geldi!

Geçtiğimiz gün oğlu Burak'ı kucağına alan ünlü türkücü Alişan, bebeğinin ilk fotoğrafını Kanal D ekranlarına gelen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa sunucularına gönderdi.

Geçtiğimiz sene dünya evine giren türkücü Alişan ile oyuncu Buse Varol'un ilk bebekleri dün Altunizade'deki özel bir hastanede dünyaya geldi.

Çiftin bebeklerinin ilk fotoğrafı ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına yayınlandı.

BEBEĞİN FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Programın sunucuları çiftin bebeklerinin fotoğrafını yayınlarken "Mutluluğun fotoğrafı" yorumunu yaparken bebeği baba Alişan'a benzettiler.

Alişan'ın oğlundan ilk görüntü geldi!

4 KİLO 365 GRAM DOĞDU

13 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 10.19'da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Furkan Kayabaşoğlu tarafından gerçekleştirildi. Buse Varol'un doktoru şu açıklamayı yaptı: "Alişan ile Buse Varol çiftinin bebeği, 4 bin 265 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz."

Alişan'ın oğlundan ilk görüntü geldi! - Resim : 2

"HAYIRLI OLSUN DEMEK BU KADAR ZOR DEĞİL"

İlk kez babalık heyecanı yaşayan Alişan sosyal medyada yapılan kötü yorumlara isyan etti. Hastane önünde açıklama yapan Alişan, isyanını şu sözlerle dile getirdi:

"Bıraksınlar saçma sapan yorum yapmayı. 'Allah analı babalı büyütsün' demek ya da 'hayırlı olsun' demek bu kadar zor değil. Az önce yine aptal aptal yorumlar var. Çocuk dünyaya gelmiş; bir melek dünyaya gelmiş, adam iyi olur kötü olur, seversin sevmezsin ama bir 'hayırlı olsun' de. Çok ayıp ya."

 

Alişan'ın oğlundan ilk görüntü geldi! ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.