Alişan'ın kaza raporunda şoke eden detay! Takla atma sebebi...

Geçtiğimiz günlerde Manisa yolunda ailesiyle birlikte kaza geçiren ünlü şarkıcı Alişan'ın jandarma tarafından hazırlanan kaza raporunda hız limitinin 120 kilometre olduğu fakat ünlü şarkıcının 150 kilometre hızla giderken takla attığı belirtildi.

'Aracın aksı koptu' diyen Alişan'ın kaza raporu açıklandı. Raporda şoke eden detaylar ortaya çıktı.

124 METRE FREN İZİ 

Jandarma tarafından hazırlanan raporda, Alişan'ın hız limitinin 120 olduğu yolda, 150 kilometre hızla giderken takla attığı, cipin 38 metre tavanı üzerinde sürüklenip, bariyerlere çarptığı belirtildi. Kazanın meydana geldiği yolda, 124 metre fren izi ölçüldüğü de belirtildi.

ALİŞAN İSYAN ETTİ 

Alişan, kaza sonrası Twitter sayfasından açıklama yaptı. İşte ünlü türkücünün savunması:
"Frene bastığımda zaten yapamadım ki... Keşke lastik kopmasaydı da fren yapabilseydim... Ayrıca bana o otobanda hangi marka araç olursa olsun '150 km hıza çıkmadım' diyen varsa hiçbir şey söylemeyeceğim..."

Alişan'ın kaza raporunda şoke eden detay! Takla atma sebebi...

BUNU BİLE DALGA KONUSU YAPTILAR 

"Biz ölümden döndük ve şükrediyoruz halimize...Evet araç önemli, evet araç sağlammış ama bunu bile dalga konusu yaparak tweetler atmanızda sizin insanlığınız olsun!"

"Araç ne olursa olsun senin canını veren de, alan da Allah’tır...O ne derse o olur! Çok şükür ki biz sağ sağlim çıktık..."

BEN DERSİMİ ALDIM 

" Ben alacağım dersleri, bundan sonra ne yapmamam gerektiğini anladım ve beni arayan herkesi de uyarıyorum... Allah'ım düşmanıma bile yaşatmasın böyle bir şey... Herkesi kazadan,beladan gözden korusun..."

Alişan'ın kaza raporunda şoke eden detay! Takla atma sebebi... ile ilgili etiketler Tuğçe Kazaz kaza Alişan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.