Alişan'ın kardeşinin cenazesine katılmayan Demet Akalın sonunda patladı! "Ayıptır, günahtır"

Şarkıcı Demet Akalın geçtiğimiz gün Alişan'ın kardeşinin cenazesine katılmamış ve tepkileri üzerine çekmişti. Bodrum'da bir konser verdiği iddia edilen Akalın'dan son açıklama az önce geldi.

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın koronavvirüsten hayatını kaybetmesi sonrası ünlülerden bir bir açıklama gelmeye devam ediyor. Cenaze törenine katılmayan şarkıcı Demet Akalın ise gelen eleştirilere çok sert yanıt verdi.

"BENİ BU İŞLERİN İÇİNE SOKMAYIN"

Alişan'ın yanına gitmediği ileri sürülen Akalın'ın cenaze günü de Bodrum'da sahneye çıktığı iddia edilmişti. Hakkında peş peşe iddialar ortaya atılan Akalın ise daha fazla dayanamayarak sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından iddialara cevap veren şarkıcı, şunları söyledi: "Ben iki gündür Alişan'ın yanındayım. Beni bu işlerin içine sokmayın! İnsanlar acılı! Sabah mezarlıktaydım, kızının mandalinası babasının üstünde toprağın üstünde!"

"GÖZÜNÜN YAŞI DİNMEYEN AİLEYİ DÜŞÜNEN YOK"

"Ayıptır, günahtır, acı bu acı ya! Magazinlik değil konu ne garipsiniz ayıp. Konuşacak çok şey varda o gözünün yaşı dinmeyen aileyi düşünen yok. İnsan mezarlıkta ne olduğunu anlıyor. Gelen varsa anlardı."

Alişan'ın kardeşinin cenazesine katılmayan Demet Akalın sonunda patladı! "Ayıptır, günahtır"

Alişan'ın kardeşinin cenazesine katılmayan Demet Akalın sonunda patladı! "Ayıptır, günahtır" ile ilgili etiketler Demet Akalın Alişan cenaze Selçuk Tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.