Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti!

Sanatçı Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş koronavirüs sebebiyle tam 4 haftadır yoğun bakımda tedavi görüyordu. Yakınları ve kardeşi Alişan'ın hayranları umut dolu haberler beklerken, 41 yaşındaki Tektaş'ın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Koronavirüse yakalanan ve tedavi gördüğü özel bir hastanede yoğun bakımda entübe edilen Selçuk Tektaş bu gece hayatını kaybetti.

Üzücü haberi şovmen Mehmet Ali Erbil Sosyal medya hesabından duyurdu.

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti!

CENAZESİ BUGÜN

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Cenazenin detaylarını Alişan, Instagram sayfasında paylaştı:

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti! - Resim : 2

"Canımın yarısını, kardeşimi, her şeyimi hakka uğurladık... Bugün öğle namazına müteakip, Teşvikiye Camii'nden kaldırılacaktır."

"ÇOK İNANMIŞTIK... GİTTİ KOCA YÜREKLİ ÇOCUK"

Alişan'ın yakın dostu Demet Akalın, üzüntüsünü Instagram sayfasında paylaştığı mesajla dile getirdi. 

 "Çok inanmıştık... Dönecektin geri... Rabbim ailene sabır versin... Gitti koca yürekli çocuk"

SELÇUK TEKTAŞ HAKKINDA

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş 12 Mayıs 1980'de dünyaya gelmişti. Evli ve iki kız babası olan Tektaş, 2009 yılında Merve Tektaş ile evlenmişti. Selçuk Tektaş Alişan'ın menajerliğini yapıyordu.

 

 

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs Alişan Selçuk Tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.