Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş entübe edildi! Koronavirüse yakalanmıştı!

Ünlü şarkıcı Alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş, koronavirüse yakalanarak hastaneye kaldırılmıştı. Solunum zorluğu çekmeye başlayan Tektaş, yoğun bakım ünitesine kaldırılarak entübe edildi.

Geçtiğimiz aylarda kızı Eliz'i kucağına alarak ikinci kez baba olmanın sevincini yaşayan Alişan, kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş'ın koronavirüs olmasıyla sarsıldı.

Hastaneye kaldırılan ve solunum zorluğu çeken Selçuk Tektaş entübe edildi. Bu haberi alan Alişan gözyaşlarına boğuldu. Alişan kardeşinin kaldırıldığı Maslak Acıbadem'den bir an olsun ayrılmıyor.

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş entübe edildi! Koronavirüse yakalanmıştı!

"SENİ ÇOK SEVİYORUM KARDEŞİM"

12 Mayıs'ta kardeşinin doğum gününü sosyal medya hesabından kutlayan Alişan paylaşımında "Eliz'le Burak senin gibi bir amcaları olduğu için çok şanslılar. Ben de senin gibi bir kardeşim olduğu için, arkandan hep güzel sözler duyduğum için, beni ve ailemizi her zaman gururlandırdığın için biz de çok şanslıyız. Seni çok seviyorum kardeşim" demişti.

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş entübe edildi! Koronavirüse yakalanmıştı! ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs Alişan entübe Selçuk Tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.