Alişan'ın eşi Buse Varol'a dolandırıcı tuzağı

Şarkıcı Alişan'ın eşi Buse Varol'un 1,4 milyon takipçili Instagram hesabı dolandırıcılar tarafından hack'lendi. Sosyal medya hesabı çalınan Varol, ''Siber suçlara şikayet ettik. Tüm bilgileri elimde'' açıklamasında bulundu.

31 yaşındaki oyuncu Buse Varol, şarkıcı Alişan ile Mayıs 2018'de görkemli bir düğünle nikah masasına oturmuştu. Oğlu Burak'ı 2019 yılında kucağına alan Buse Varol, kızı Eliz'i geçtiğimiz aylarda dünyaya getirmişti. Uzun süredir setlerden uzak kalan ve vaktini çocuklarıyla harcayan Varol, önceki gün hayatının şokunu yaşadı.

Alişan'ın eşi Buse Varol'a dolandırıcı tuzağı

Ünlü isimlerinin sosyal medya hesaplarını ele geçiren hackerların hedefindeki kişi bu kez şarkıcı Alişan'ın eşi Buse Varol oldu.

DOLANDIRICILAR TARAFINDAN INSTAGRAM'I HACK'LENDİ

Alişan’ın oyuncu eşi Buse Varol’un Instagram hesabı hack’lenerek takipçilerine bir banka hesabına para yatırmaları için çağrıda bulunuldu. Ancak kısa süre sonra bu paylaşımın dolandırıcılar tarafından yapıldığı anlaşıldı.

Instagram hesabını geri alan Varol, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Gece ikide hack’lendim. O saatten beri uyumadım. Hesabımı geri aldım. Siber suçlara şikayet ettik. Bu suçu işleyen yaşları küçük, üç beş kişinin fotoğraflarına kadar tüm bilgileri elimde. Pazartesi hepsini açıklayacağım.”


''EŞİNİZİN HESABI ELİMİZDE''

Hacker’ların Alişan’a da, “Eşinizin hesabı elimizde” diye mesaj attıkları ortaya çıktı.

NURİ ALÇO DA DOLANDIRILMIŞTI

Türk sinemasının usta oyuncularından Nuri Alço da geçen günlerde benzer bir olayla karşılaşmış ve şikayetçi olmuştu.

Alço’nun Instagram hesabını ele geçirenler, yaptıkları paylaşımda bahis siteleri adı altında paranın işletildiği ve fazla para kazanılacağını söyleyerek kişileri dolandırmıştı.

Olayın ardından dolandırıldığını fark eden Nuri Alço, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulunmuştu.

Alişan'ın eşi Buse Varol'a dolandırıcı tuzağı ile ilgili etiketler Buse Varol Alişan Sosyal Medya Instagram Nuri Alço hackleme dolandırıcılar sosyal medya dolandırıcıları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.