Alişan'ı düz duvara tırmandırdılar!

Şarkıcı Alişan, arkadaşlarıyla halay çekerek duvara tırmandığı videosunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Şarkıcı Alişan, bir grup arkadaşıyla çektiği halay videosunda bir duvara ayaklarıyla tırmandı. İnternetin meşhur halay videolarından olan görüntüyü taklit eden Alişan, arkadaşlarıyla eğlenceli dakikalar geçirdiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

"KLİP HALAYI"

Daha önce Ahmet Kural'ın da Düğün Dernek filminde yaptığı hareket olan halay başının bir duvara ya da bir arkadaşın üzerine ayaklarıyla adımlayarak tırmanması zaman zaman sosyal medyada paylaşılan videolar arasında yer alıyor. Alişan, paylaştığı videonun altına, "Klip halayı:)) Halay başı olarak düğün ve kına organızasyonlarında her daim @mustaozen" diye yazdı.

Alişan'ı düz duvara tırmandırdılar!

Ünlü kasap Nusret Gökçe de, New York'ta arkadaşlarıyla birlikte oyun havası eşliğinde çektiği halayı paylaşmıştı. Gökçe'nin paylaştığı video kısa sürede milyonlara ulaşarak çok sayıda beğeni toplamıştı. Nusret'ın halaydaki performansına takipçileri övgü dolu yorumlarda bulunmuştu.

Alişan'ı düz duvara tırmandırdılar! ile ilgili etiketler Ahmet Kural Alişan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.