Alişan'dan müjdeli haber! Yeni televizyon programı belli oldu

Temmuz ayında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş'ın kızları Eyşan ve Ceylan'la bir alışveriş merkezinde mağazaları gezen şarkıcı Alişan, objektiflere takıldı. Öğretmenler günü için yeğenleriyle birlikte hediye bakmaya çıkan ünlü şarkıcı, bu hafta konser için Kıbrıs'a gideceğini ve döndüğünde de televizyon programına başlayacağınının müjdesini verdi.

Yeğenleri Eyşan ve Ceylan'la bir alışveriş merkezinde görüntülenen Alişan, TRT1 ekranlarında yeni programa başlayacağını açıkladı. Son olarak Demet Akalın ile birlikte sunduğu 'Demet ve Alişan'la Sabah Sabah' programıyla ekranda olan Alişan'ın, Haziran ayında programın bitmesinin ardından eşiyle birlikte yeni bir program yapacağı konuşuluyordu. Buse Varol ile birlikte program yapıp yapmayacağı merak edilen ünlü şarkıcı iddialara son noktayı koydu.

 

TRT1 EKRANLARINDA TEK BAŞINA PROGRAM YAPACAK

Kardeşinin ani vefatıyla zor günler geçiren ve uzun bir aradan sonra sahnelere geri dönen ünlü sanatçı, yeni projesiyle ilgili "Tek başıma yapacağım bir iş olacak. Bundan önce yaptığım sabah programı gibi, sanatçı arkadaşlarımı konuk edeceğim, güzel bir program olacak" açıklamasında bulundu.

Program çekimleri için yeğenleriyle Gaziantep ve Urfa arası mekik dokuduğunu söyleyen şarkıcı, "Ara ara gidip böyle çekimler yapacağım" dedi.

Alişan'dan müjdeli haber! Yeni televizyon programı belli oldu


Geçtiğimiz aylarda kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybeden Alişan, yeğenlerini bir an bile yalnız bırakmıyor. Alişan kardeşinin emanetlerine sahip çıkıyor ve her şeyleriyle ilgileniyor.

 

 

 

Alişan'dan müjdeli haber! Yeni televizyon programı belli oldu ile ilgili etiketler Alişan trt1 sabah programı Selçuk Tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.