Alişan'dan hamile eşini çok sinirlendiren gaf!

Alişan, yakın arkadaşı Çağla Şıkel'in yeni koleksiyonunun tanıtımında görüntülendi. Ünlü türkücü, yakın zamanda doğum yapacak olan eşi Buse Varol'un kilo aldığını ima ederek pot kırdı. Varol'un gönlünü almaya çalışan Alişan, eşini öperek kendisini af ettirmeye çabaladı.

Çağla Şıkel'in yeni koleksiyonunun tanıtımına giden Buse Varol-Alişan çifti objektiflerin karşısına geçti. Doğuma az bir süre kala Alişan, eşi için yaptığı gaf ile Buse Varol'u sinirlendirdi.

"ÖYLE BİR YERE DOĞRU GİDİYORUZ"

Buse Varol, aldığı kilolarla ilgili, "23 kilo aldım. Ayak numaram 41 oldu. Yaza inşallah ayak numaram düzelir ve yeni koleksiyonu denerim" diye konuştu. Alişan'ın kilo konusu hakkında, "Dünyanın en kilolu doğan çocuğu 18 kiloymuş. Dedim öyle bir yere doğru gidiyoruz" sözleri Buse Varol'u çok sinirlendirdi. Eşini öperek gönlünü alan Alişan, "Şubat 1 itibarıyla her an doğabilir ve benim üç tane sahnem var. 'Sahnede olmadığım bir gün doğ oğlum' diye her gün söylüyorum. İnşallah burada olacağım, doğuma da girmek istiyorum" diyerek heyecanını dile getirdi.

Alişan'dan hamile eşini çok sinirlendiren gaf!

BURAK ÖZÇİVİT'İ SAVUNDU

Burak Özçivit'in Kuveyt'te 80 kadınla yemek yiyerek 1 milyon TL aldığı haberleri hakkında konuşan Alişan, "Bunu niye bu kadar abartıyorlar, anlamıyorum. Ayrıca bizde yıllardır kadınlar matinesi yapıyoruz. İran'a gittim, sırf kadın vardı. İşimizin gereği, işimizin bir parçası. Burak'ı da 80 tane kadınla aynı odaya atmamışlar ki. Yemek yemiş sonuçta" dedi.

Alişan'dan hamile eşini çok sinirlendiren gaf! ile ilgili etiketler Alişan Çağla Şıkel Buse Varol
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.