Alişan'dan duygulandıran paylaşım: 'Kaderin bize ne yazdığından habersizdik'

Kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından zor günler geçiren şarkıcı Alişan günler sonra sosyal medyaya geri döndü. Duygusal paylaşımlarda bulunan Alişan, yaptığı yeni paylaşımla takipçilerini duydulandırdı.

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz ay hayatını kaybetmişti. Oldukça zor günler geçiren Alişan, duygularını zaman zaman sosyal medya hesabından dile getiriyor.

Kardeşi Selçuk Tektaş'ın çocukları ile çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Alişan, altına bu notu düştü:

GERİSİ BOŞ DÜNYA BOŞ

''Bu fotoğrafı çektiğimizde hepimiz mutluyduk... Kaderin bize ne yazdığından habersizdik...Tatil planlarımız vardı, alınmış işler vardı, programlar vardı, gelecekle ilgili planlarımız vardı... Ama hiçbiri olmadı... Olamadı… Diyeceğim o ki ,tabi ki plansız programsız yaşanmaz, yapacağız, yapmaya devam edeceğiz... Ama sizin için plan yapan bir de Yaradan var, onu hiç aklınızdan çıkarmayın... Bugüne kadar kardeşim için dua eden, başsağlığı dileyen herkese buradan teşekkür ederim... Allah’ımdan Bu kovid belasının hayatımızdan bir an önce çıkmasını diliyorum... Kimse annesiz, babasız, evlatsız, kardeşsiz kalmasın inşallah... Kaybettiğimiz bütün hastalarımıza Allah’tan rahmet, şu anda hastanelerde bu beladan kurtulmak için şifa bekleyen herkese de acil şifalar diliyorum... Birisine dua edecekseniz lütfen sağlığı için dua edin...Gerisi boş, dünya boş..''

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alişan (@alisanofficial)'in paylaştığı bir gönderi

Alişan'dan duygulandıran paylaşım: 'Kaderin bize ne yazdığından habersizdik' ile ilgili etiketler Alişan Selçuk Tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.