Alişan'a 'Cennet Mahallesi'nde Çağla Şıkel'i öptün' tepkisi

Evlilik itirafıyla gündemden düşmeyen türkücü Alişan'a bir dönem rol aldığı Cennet Mahallesi dizisi hatırlatması yapıldı. 2018 yılında hayatını birleştirdiği, iki çocuğunun annesi ve eşi Buse Varol ile dizilerde öpüşmediği için evlendiğini söyleyen Alişan, bu hatırlatma karşısında rol arkadaşı Çağla Şıkel’i öpmediğini, araya elini koyduğunu söyledi.

Alişan, “Buse dizilerde biriyle öpüşseydi benim karım olamazdı” açıklamasında bulununca tepkiler gecikmedi. Ünlü türkücü, "Benim hayat felsefem, benim kriterlerim, benim hayat görüşüm, benim hayatım. İşinize gelince demokrasi var, işinize gelmeyince yobaz, geri kafalı, kıro! Herkes benim gibi düşünmek zorunda değil, ben de herkes gibi düşünmek, yaşamak zorunda değilim" ifadelerini kullandı.

Buse Varol ise Alişan’dan önce kimseyle öpüşme sahnesinde rol almadığını söyleyerek, "Alişan’ın söylemeye çalıştığı ile insanların anladığı o kadar farklı ki. Herkesin hayat görüşü ve hayata bakış açısı var. Buna her şeyden önce saygı duyulması gerektiğine inanıyorum. Zaten Alişan’dan önce oynadığım birçok projede hiç öpüşme sahnesi yaşamadım ve yaşamayı tercih etmedim. Bu benim tercihim, edenler eder. Alişan da bunu söylemeye çalışmış ama her zamanki gibi yanlış anlaşılmış" açıklamasını yapmıştı.

Ancak kısa sürede bu açıklamalarıyla gündem olan Alişan’a sosyal medyadan “Sen de 'Cennet Mahallesi' dizisinde Çağla Şıkel ile öpüştün” yorumları yapıldı. Temmuz 2004-Haziran 2007 tarihleri arasında yayınlanan 'Cennet Mahallesi' dizisinde Alişan 'Ferhat', Çağla Şıkel ise 'Sultan' karakterine hayat vermişti.

Alişan'a 'Cennet Mahallesi'nde Çağla Şıkel'i öptün' tepkisi

Bu tepkiler karşısında da sessiz kalmayan Alişan, "Böyle devam edecek galiba... Kendi fikrimi düşüncelerimi söyledim. Üstüne birsürü yorum yapıldı. Hiçkimsenin hayatına, yaşantısına karışmıyoruz. Herkesin yaşantısı kendine. Herkes fikrini söyleyebilir. Benim hayat felsefem bu. Herkes benim gibi olsun demiyorum. Cennet Mahallesi'nde öpüşme mi olur? O öpüşme değil ki! Çağla'yı öpüyor gibi kendi elimi öpüyorum. Öyle bir şey olabilir mi?" sözleriyle kendisini savundu.

Yunus Günçe’nin “Ben de dizilerde öpüşmedim. Alişan benimle de evlenebilir” şeklinde attığı tweet hatırlatılınca Alişan, “Bazı insanlar kendince komiklik yapıyorlar ama yapmasınlar bence” dedi.

Alişan'a 'Cennet Mahallesi'nde Çağla Şıkel'i öptün' tepkisi ile ilgili etiketler Buse Varol Yunus Günçe Çağla Şıkel Alişam Cennet Mahallesi
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.