Alişan ve Buse'den müjdeli haber bayramda geldi!

Geçtiğimiz ay hayatlarını birleştiren oyuncu Buse Varol ve şarkıcı Alişan çiftinden müjdeli haber bayramda geldi. Alişan, eşinin 5 haftalık hamile olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz ay ünlü isimlerin akın ettiği düğün töreniyle dünya evine giren Alişan ve Buse Varol çifti bebek müjdesini verdi. Ünlü şarkıcı eşinin hamileliği için "Test yaptırdık, müjdeyi aldık. Buse 5 haftalık hamile" dedi.

ŞUBAT AYINDA DOĞUM YAPACAK

Alişan ve Buse Varol anne-baba olacaklarını paylaştıkları video ile duyurdu. Hamileliğinde 5'inci haftaya giren Varol, bebeklerinin kalp atışlarını bayramdan sonra duyacak ve Şubat ayında kucaklarına alacak.

 "DÜĞÜN VE BEBEK TARİHİ ARASINDA HESAPLAMA YAPMAYIN"

Düğünden kısa bir süre sonra bebek müjdesi veren Alişan, takipçilerini düğün ve bebek arasında tarih hesabı yapmayın diye sert bir dille uyardı.

BEBEK HABERİNİ SAKLAYAMADILAR

Çiftin bebek müjdesini verdiği videoya yorum yapan yakın arkadaşları Ece Erken, çifte sitem etti. Erken, "Bu kadar çabuk söyleyecektiniz niye bize söylemeyelim diye yemin ettirdiniz? 3 ayı beklemedeyiz" dedi.

Alişan ve Buse'den müjdeli haber bayramda geldi!

 

Alişan ve Buse'den müjdeli haber bayramda geldi! ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol Hamile Bebek video Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.