Alişan, sevgilisini annesiyle buluşturdu!

Alişan, yakın arkadaşı Çağla Şıkelin uyarılarına aldırış etmeyin sevgilisi Buse Varol ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Varol geçtiğimiz gün kayınvalidesi ile bir araya geldi.

Kanal D ekranlarına gelen, 4 bölümden sonra yayından kalkan 'Dostlar Mahallesi' dizisinde tanışan, Alişan ile Buse Varol aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri hızla devam eden çifte, Alişan'ın yakın arkadaşı Çağla Şıkel'den hızlı adım atmamaları konusunda uyarı gelse de onlar dinlemediler.

"SUZAN ABLA ÇOK SEVDİ"

Alişan dün sevgilisi ve annesi Suzan Tektaş ile yemeğe çıktı. Alişan kayınvalide-gelin buluşmasının fotoğraflarını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

Ece Erken geçtiğimiz günlerde yaptığı "Buse, Alişan'ın evine gitti ve Suzan abla gelinini çok sevdi. İlk adımlar atıldı, haberiniz olsun!" açıklamasıyla Buse Varol'un aileye girdiğini duyurmuştu.

640xauto_2

Alişan, sevgilisini annesiyle buluşturdu! ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol Ece Erken Çağla Şıkel sevgilisi ailesi tanıştırdı annesi kayınvalide
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.