Alişan, Pegasus çalışanlarının 'Kadir Gecesi' paylaşımına tepki gösterdi: 'Nasıl insanlarsınız siz!'

Pegasus Hava Yolları'nda çalıştığı öğrenilen şahıslar, Kadir Gecesi çekilen rakı masası fotoğrafını "Kadir gecesi özel. Rabbim kabul etsin" notuyla sosyal medyadan yayınlayınca büyük tepki çekmişlerdi. Alkol masasında Kadir Gecesi'yle dalga geçen Pegasus çalışanlarına şarkıcı Alişan da tepki gösterdi. Söz konusu paylaşıma kendi Instagram sayfasında yer veren Alişan ''Yazıklar olsun! Nasıl insanlarsınız siz!' ifadelerini kullandı.

Kadir Gecesi'ne hakaret ederek sosyal medyadan paylaşım yapan Pegasus çalışanları paylaşımda, "Kadir gecesi özel. Rabbim kabul etsin" ifadelerine yer vermişlerdi. Görüntünün sosyal medyada paylaşılması üzerine tepki üstüne tepki yağmıştı.

Alişan, Pegasus çalışanlarının 'Kadir Gecesi' paylaşımına tepki gösterdi: 'Nasıl insanlarsınız siz!'

Pegasus, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, çalışanlarla ilgili gerekli kararın etik-ahlak kurulu tarafından verileceğini belirtmişti. İçkili sofrada Kadir gecesi ile dalga geçen fotoğrafa tepkiler artmaya devam ediyor. Günlerdir sosyal medyada konuşulan ve tepkilerin hedefi olan paylaşıma şarkıcı Alişan da sert ifadelerle tepkisini gösterdi.


Ünlü şarkıcı ve sunucu Alişan, Kadir Gecesi'nde içkili paylaşım yapan Pegasus çalışanlarına adeta ateş püskürdü. 2,6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından söz konusu fotoğrafı paylaşan Alişan ''Yazıklar olsun! Nasıl insanlarsınız siz!'' ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Alişan, Pegasus çalışanlarının 'Kadir Gecesi' paylaşımına tepki gösterdi: 'Nasıl insanlarsınız siz!'

Alişan yaptığı bir diğer paylaşımda ise şu cümlelere yer verdi: ''Her konuda mizah yapabilirsin ama konu din olunca bunu yapamazsın... Kimse kimsenin içtiğine, yediğine ya da inandığına karışamaz... Ama kimse dinime küfredemez!!!''

Şarkıcı Alişan, Pegasus çalışanlarının 'Kadir Gecesi' paylaşımına tepki gösterdi: 'Nasıl insanlarsınız siz!'

 

Alişan, Pegasus çalışanlarının 'Kadir Gecesi' paylaşımına tepki gösterdi: 'Nasıl insanlarsınız siz!' ile ilgili etiketler Pegasus Hava Yolları Kadir Gecesi Alişan Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.