Alişan ölümden dönmüştü... 'Yağ aldırma' davasında Buse Varol tanık olarak dinlendi

Ünlü şarkıcı ve sunucu Alişan’ın, yaptırdığı yağ aldırma operasyonu sonucu ölümden döndüğü ve vücudunda kalıcı hasar meydana geldiği iddiasıyla doktor Ufuk A.’ya açtığı davada eşi Buse Varol tanık olarak dinlendi.

Ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz yıllarda yaptırdığı yağ aldırma operasyonu sonrası vücudunda kalıcı hasar meydana geldiğini ve ölümden döndüğünü iddia ederek Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Ufuk A.’dan şikayetçi olmuştu.

İstanbul Tüketici Mahkemesi’ne başvuran türkücü, Ufuk A.’ya 2 milyon 10 bin liralık tazminat davası açmıştı.

Alişan ölümden dönmüştü... 'Yağ aldırma' davasında Buse Varol tanık olarak dinlendi


BUSE VAROL TANIK OLARAK DİNLENDİ

Gizlilik kararının da olduğu duruşmaya basın mensupları alınmazken, duruşmada Alişan’ın eşi Buse Varol’un da tanık olarak dinlendiği öğrenildi. Duruşmanın ardından Alişan ile eşi Buse Varol, bir açıklama yapmadan adliyeden ayrıldı. (İHA)

Alişan ölümden dönmüştü... 'Yağ aldırma' davasında Buse Varol tanık olarak dinlendi - Resim : 2

 

 

 

Alişan ölümden dönmüştü... 'Yağ aldırma' davasında Buse Varol tanık olarak dinlendi ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol dava mahkeme
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.