Alişan, Okan Kurt'a "Bu kadınla evlenme" dedi mi?

2012 yılında dostluklarını bitiren Alişan ve Demet Akalın'ın geçtiğimiz gün barıştıkları iddia edilmişti. Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' isimli programa bağlanan Alişan o iddiaları yalanladı.

2012 yılında kavga ederek dostluklarını bitiren Demet Akalın ve Alişan'ın geçtiğimiz gün barıştıkları ileri sürülmüştü. Alişan, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına bağlanarak iddiaları yalanladı. 

Ece Erken'in "Okan Kurt'a 'Bu kadınla evlenme' dedin mi?" sorusu üzerine Alişan şu yanıtı verdi;

"EĞER DERSEM DEMET'E OKAN'LA EVLENME DERİM"

"Ben böyle bir şey söyleyebilir miyim? Beni yıllardır tanıyorsun. Zamanında maddi manevi her şeyi paylaştığım insana karşı ben diyeceğim ki 'Bununla evlenme veya bununla bir şey yaşama.' Böyle bir durumda ben Demet'i korurum. Eğer dersem Demet'e Okan'la evlenme derim."

 "BARIŞMADIK, ÖYLE BİR ŞEY YOK"

Türkücü sözlerine şöyle devam etti; "Benim kimseyle barışmak, eski defterleri açmak gibi bir niyetim yok. Ben bu sefer bütün yaptığım açıklamaları yok saymış olurum. Bir özür filan olmadan ben nasıl bir şey söyleyeyim. Biz barışmadık öyle bir şey yok. Dün her şey canlı yayın sırasında gelişti. Sadece karşı taraftan 'doğacak çocuğu ve eşiyle mutluluklar' diye bir mesaj geldi. Bana yapılan kötülüğü de iyiliği de ben hiç bir şekilde unutmam. Eğer özür dilerse bilmiyorum. 6 Sene geçti. 6 sene boyunca hiç bir temas olmamış. Bunun cevabını şimdi bilmiyorum.

Alişan, Okan Kurt'a "Bu kadınla evlenme" dedi mi? ile ilgili etiketler Alişan Demet Akalın Okan Kurt
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.