Alişan, korkudan duşakabine sığındı!

Çiçeği burnunda evliler Alişan ve Buse Varol dün akşam evlerine yakın arkadaşları Çağla Şıkel, Hakan Akkaya ve Burçin Göksu'yu konuk etti. Çağla Şıkel'ın köpeğiyle geldiğini gören Alişan, korkudan duşakabine saklandı.

Alişan eşi Buse Varol aralarında Çağla Şıkel, Hakan Akkaya'nın da bulunduğu yakın arkadaşlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Birlikte keyifli zaman geçiren ünlüler, Alişan'ın köpek korkusuyla kahkahaya boğuldu.

KÖPEK KORKUSUNDAN DUŞAKABİNE SAKLANDI

Köpek korkusuyla bilinen Alişan, Şıkel'in köpeğini görünce önce evin banyosuna sonrada duşakabine saklandı. Şıkel banyoya saklanan Alişan'ı "Ben sana kötü bir şey yapar mıyım? Bu benim köpeğim" diyerek dışarı çıkarmaya çalışsa da Alişan, "Allah aşkına alın, ısırıyor" diyerek çıkmayı reddetti.

Eşinin bu hallerini gören Buse Varol ve yakın arkadaşları gülme krizine girdikleri anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Alişan, korkudan duşakabine sığındı! ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol köpek şaka duşakabin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.