Alişan ile Buse Varol arasında ipler kopuyor! İşte boşanma iddialarında son perde!

Boşanacakları iddia edilen ünlü şarkıcı Alişan ile eşi Buse Varol hakkında bir iddia gündeme geldi. Son gelen haberlere göre; Buse Varol ile evliliğini bitirmeye hazırlanan Alişan’ın tek kuruşu bile olmadığı iddia edildi.

Alişan ile Buse Varol arasındaki boşanma iddiaları magazin gündeminde geniş yer buldu. Son olarak Al Sana Haber programında Alişan'a ait hiçbir mal varlığı olmadığı ve tüm birikimini ailesinin üzerine yaptığı iddiaları geniş yankı buldu.

Buse Varol’unda boşanmak için Alişan'dan 5 milyon dolarlık ev istediği haberleri magazin gündeminde yer alırken Al Sana Haber programı bunun tam tersini savundu. İddialara göre; Buse Varol'un 5 bin dolarlık ev istemesi değil ve Alişan'ın bırakın ev almasını 500 lirasının bile bulunmadığı söylendi.

Alişan ile Buse Varol arasında ipler kopuyor! İşte boşanma iddialarında son perde!

Programda, "Neden? Alişan tüm yatırımı ve mal varlığı ailesi üzerine yaptırır. Buse yalnızca çocukların üzerine bir ev olsun istemiş" sözlerini sarf edildi.

Buse Varol ve Alişan ayrılığında son bilgiler ise Alişan'ın bir süredir evine bile gitmediği ve Buse Varol'un ise nikah yüzüğünü takmaması gelen son haberler arasında yerini aldı. 

Alişan ile Buse Varol arasında ipler kopuyor! İşte boşanma iddialarında son perde! ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol boşanma ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.