Alişan ile boşanacakları konuşuluyordu... Buse Varol alyansı çıkardı

Haklarında son dönemde sıkça boşanacakları yönünde haberler çıkan şarkıcı&sunucu Alişan (45) ile oyuncu Buse Varol (31) çiftinden hayranlarının kafasını karıştıran bir hamle geldi. İki çocuk sahibi ünlü çift sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımda mutlu olduklarını belgelerken Buse Varol’un parmağında alyansının ve tektaşının olmaması ise dikkat çekti.

2018 yılında evlenen ünlü şarkıcı Alişan ile oyuncu Buse Varol’un ayrılacakları iddiaları magazin gündeminde ilk sırada yer alırken çiftten gelen son paylaşım kafaların iyice karışmasına neden oldu. Son dönemde ikilinin evliliklerinin üstünde kara bulutlar dolaştığı iddia edilmişti.


BUSE VAR PARMAĞINDAKİ ALYANSI ÇIKARDI

2018 yılının Mayıs ayında dünya evine giren ve evliliklerinden iki çocuğu olan çift; ilk çocukları Burak'ı 2019'da, ikinci bebekleri Eliz'i ise geçtiğimiz şubat ayında kucaklarına almıştı. Boşanacakları iddialarını jet hızıyla yalanlayan Buse Varol'un, Instagram'a son eklediği fotoğrafta alyansı ve tektaşı olmaması dikkat çekti.

buse varol

KAFALARI KARIŞTIRDI

Varol'un parmağındaki bu eksiklik hayranlarının dikkatinden kaçmazken daha önceki fotoğraflarında alyansının olması kafaların iyice karışmasına sebebiyet verdi.

Ekim ayının sonunda çıkan haberler sonrasında TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Varol, "Allah'a çok şükür hiçbir sıkıntımız yok. Birisi haber yapmış. Tıklansın diye, ilk Monaco'ya giderken böyle haber çıkmıştı. Alişan ile fotoğraf koymuyorum diye böyle haberler çıktı. Merve benim eltim. Ama kız kardeşim gibi. O eşini kaybetmişken ben Alişan ile el ele romantik pozlar koymak istemedim. Herkesi aydınlatayım hiç böyle bir şey yok. Güzel bir evliliğim var, iki küçük çocuğum var. Biz çok zor günler yaşıyoruz. Ona destek olup atlatmaya çalışıyoruz. Böyle bir dönemde insanların daha hassas olmasını istiyorum. Asla ayrılık yok" ifadelerine yer vermişti.

Sosyal medya hesabından aile fotoğraflarını kaldıran Buse Varol, "3 senedir oyunculuğa ara verdim. Instagram'da doğum fotoğraflarım, aile fotoğraflarım öyle bir profilim vardı. Yeni bir dizi ile anlaştım. 'Zaten 3 sene ara vermişim, bari işe yönelik bir profilim olsun' dedim. Kendimce bir temizlik yaptım" açıklamasını yapmıştı.

 

Alişan ile boşanacakları konuşuluyordu... Buse Varol alyansı çıkardı ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol Sosyal Medya alyans yüzük
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.