Alişan ikinci kez baba oldu!

Buse Varol ile evli olan Alişan'ın ikinci bebeği bugün dünyaya geldi. Eşinin doğumuna giren Alişan, Instagram hesabından paylaşım yaparak kızının sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğinin müjdesini verdi.

2019 yılında oğulları Burak'a kavuşan Alişan ve Buse Varol çifti, ikinci kez anne baba olmanının heyecanını yaşıyor. Haftalardır bu anı bekleyen Varol, bugün doğum yaptı. Alişan eşini doğum anında yalnız bırakmadı.

"GELDİ BABASININ AŞKI"

Kızını kucağuna alan Aliaşn bebeğinin ayaklarını çektiği bir fotoğrafı "Geldi babasının aşkı. Geldi şükür" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

İkinci kez baba olan ünlü şarkıcı Alişan, önceki gün sosyal medya hesabından düğününden bir kareyi paylaşarak şunları yazmıştı:

"GEL KIZIM BEKLİYORUZ"

"O gece başladı hikayemiz ve Allah bize 1 yıl sonra Burak'ı verdi... Şimdi ailemize Allah'ın izniyle yarın Eliz katılacak. Seni bekliyoruz kızım; annen, baban ve bütün ailen hep birlikte seni kucaklamak için sabırsızlanıyoruz. Yarın bizim için yepyeni bir sayfa açılacak. Beni evlendiğimiz günden beri dünyanın en mutlu kocası yapan aşkıma Buse Varol'a kucağıma aldığım gün babalığı bana tattıran oğluma ve ailemize teşekkür ederim. Bu mutluluğu bana ikinci kez yaşatmayı nasip eden Allah'ıma binlerce şükürler olsun. Sizlerden de ricam bir hayırlı olsun bir de dua. Gel kızım bekliyoruz."

Alişan ikinci kez baba oldu!

ALİŞAN HAKKINDA

Gerçek adı Serkan Burak Tektaş olan Alişan, Bingöl'lü bir ailenin çocuğu olarak 19 Haziran 1976'da İstanbul Erenköy'de doğdu. Müzik yeteneği, küçük yaşlarda ailesi tarafından anlaşıldı. Henüz iki yaşındayken, İbrahim Tatlıses'in "Sabuha", İzzet Altınmeşe'nin "Maden Dağı" adlı türkülerini ezbere okurdu. Dedesi ve dayısının yakın dostu olan, Prestij Müzik'in ortağı Hilmi Topaloğlu tarafından keşfedilen Alişan, daha sonra firmanın diğer ortakları Mahsun Kırmızıgül ve Burhan Aydemir'in de desteğiyle ilk albümü Asik Oldum'u 8 Nisan 1996'da Piyasaya Cikarildi ve ünlü oldu.

 

Alişan ikinci kez baba oldu! ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol Bebek doğum
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.