Alişan hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş ile çekilen son fotoğrafını paylaştı

Şarkıcı Alişan, 'Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın herşeyimdin' dediği kardeşi Selçuk Tektaş ile vefat etmeden önce çekilen son fotoğraf karesini Instagram hesabından paylaştı. Kardeş acısıyla yıkılan ve zor günler geçiren ünlü şarkıcının paylaşımının altına düştüğü not ise yürekleri burktu.

Kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş’ı yaklaşık iki ay önce tedavi gördüğü hastanede koronavirüs nedeniyle kaybeden Alişan sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı. Annesi ve kardeşinin yer aldığı kareye 'Ben nasıl Selçuk için, çocuklarım için yaşıyorsam siz de bizim için ayakta kalın olur mu?' mesajını düştü.

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 21 Temmuz'da hayatını kaybetmişti. Kardeşinin yokluğuna bir türlü alışamayan ve sık sık mezar ziyaretlerinde bulunan Alişan, sosyal medyadan kardeşini andı anne ve babasına destek verdi.

Alişan hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş ile çekilen son fotoğrafını paylaştı


'ARTIK HİÇ BÖYLE GÜLMEYECEĞİZ'

Annesi ve kardeşi Selçuk Tektaş'ın da yer aldığı bir kareyi yayınlayan Alişan altına; 'Belki de bu son içten güldüğün fotoğrafımızdı. Biliyorum ne sen, ne babam artık hiç böyle gülemeyeceğiz dolu dolu. Sadece torunlarınız için tebessüm edeceksiniz. Böyle siyah beyaz kaldık. Ben nasıl Selçuk için çocuklarım için yaşıyorsam siz de bizim için ayakta kalın olur mu? Hepimizin size ihtiyacı var. Ne mutlu size, ne mutlu bize ki, arkasından en ufak bile kötü söz söyletmeyen ve her gün yaptığı bir iyilikle dua alan, cennetlik bir evlat yetiştirmişsiniz. Allah sizden razı olsun annem, babam.' notunu düştü.

 

 

Alişan hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş ile çekilen son fotoğrafını paylaştı ile ilgili etiketler Alişan Sosyal Medya Selçuk Tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.