Alişan, eşi Buse Varol'un ve annesi Suzan Tektaş'ın arasında kaldı! Gelinini affetmiyor!

Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından Alişan ve Buse Varol Çifti, boşanacaklarına yönelik haberlerle gündeme gelmişti. Geçtiğimiz haftalarda ise ünlü çift, aralarındaki buzları eritmişti. İlişkilerindeki sorunların çözüldüğü düşünülürken, Alişan'ın annesi Suzan Tektaş'ın yaşanan olaylardan dolayı gelini Buse Varol'u affetmediği iddia edildi.

Ünlü şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Zor zamanlar geçiren Alişan ve ailesi bir de Buse Varol'un boşanmak istediği haberleri ile uzunca bir süre gündeme geldi.

"EVET, DAVET EDİLMEDİM"

Alişan ve ailesinin kızı Eliz'in otelde gerçekleştirilen doğum günü partisine katılmaması dikkat çekmişti. Buse Varol da aile içinde kızına yapılan doğum gününe katılmamıştı. Varol, "Evet, davet edilmedim" sözleri ile evlilikte kriz olduğu iddialarını doğrulamıştı.

Ünlü çift evliliklerine zaman verdi ve ilişkilerini yeniden toparladı. Sosyal medyadan da paylaşım yapan ikili hakkında şimdi de başka bir iddia ortaya atıldı.

Alişan, eşi Buse Varol'un ve annesi Suzan Tektaş'ın arasında kaldı! Gelinini affetmiyor!

ANNESİ VE EŞİ ARASINDA KALDI

Posta'nın haberine göre; Alişan'ın annesi Suzan Tektaş, gelini Buse Varol'a bu süreçteki tavırlarından dolayı hala kızgın.

Hatta Tektaş'ın gelinini affetmediği ve araya mesafe koyduğu iddia edildi. Alişan şimdi de annesi ile eşinin arasındaki buzları eritmeye çalışıyor.

 

 

 

 

 

Alişan, eşi Buse Varol'un ve annesi Suzan Tektaş'ın arasında kaldı! Gelinini affetmiyor! ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol Suzan Tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.