Alişan, Buse'den şikayet etmeye başladı!

6 Mayıs'ta görkemli bir törenle dünyaevine giren Alişan ve Buse Varol çifti, önceki gün alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Alişan, eşiyle arasında anlaşamadıkları tek konunun yemek olduğunu belirterek muhabirlere dert yandı.

Yeni evli çift Buse Varol ve Alişan önceki gün Ortaköy'de görüntülendi. Bir marketten çıkarken görüntülenen çift, Alişan'ın ailesini iftarda ağırlayacaklarını, o nedenle alışveriş yaptıklarını söyledi.

"BEBEK SENEYE GELECEK"

Evlilikle ilgili sorular üzerine Varol "Yıllardır beraber yaşayan ev arkadaşı gibiyiz. Bazen gülme krizine giriyoruz" dedi. Yeni evli çifte çocuk sahibi olmayı düşünüp düşünmedikleri de soruldu. Alişan ise bu soruya "İnşallah gelecek seneye" yanıtını vererek akıllara 'Varol'un hamile olup olmadığı' sorusunu getirdi.

 "YEMEK KONUSUNDA ANLAŞAMIYORUZ!"

Çok güzel yemek yaptığını söyleyen Varol, "Yemekleri ben yapacağım, çok güzel yemek yaparım, bu konuda mütevazı olamayacağım." dedi. Et yemeklerine düşkünlüğüyle tanınan Alişan, " Anlaşamadığımız tek konu et yemiyor, sadece zeytinyağlı... Ben de sebze yemiyorum." diyerek eşinden şikayet etti.

Alişan, Buse'den şikayet etmeye başladı! ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.