Alişan - Buse Varol evliliğinde son durum... Yüzüğü çıkardı

4 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıkları konuşulan Alişan ile Buse Varol magazin gündeminden düşmüyor. Önceki gün Akmerkez’de objektiflere yansıyan Buse Varol'un parmağından hiç çıkarmadığı yüzüğünün bu kez olmaması dikkat çekti. Varol, kendisine yöneltilen sorular karşısında konuşmaktan kaçındı.

Ünlü şarkıcı, sunucu ve oyuncu Alişan’la 4 yıllık evliliklerinde sorunlar yaşayan iki çocuk annesi Buse Varol, önceki gün kameralara takıldı. Buse Varol'un daha önce hep parmağında olan alyansının olmaması kafa karıştırdı.


BUSE VAROL KONUŞMAK İSTEMEDİ

31 yaşındaki oyuncu Buse Varol'un parmağında evlilik yüzüğü ve tektaşının olmaması dikkat çekti. Varol, konuyla ilgili sorulara "Konuşmak istemiyorum. Öyle bir şey yok" yanıtını verdi. Buse Varol'un yüzüğü parmağından çıkarması boşanma iddialarını tetikledi.

 Alişan - Buse Varol evliliğinde son durum... Yüzüğü çıkardı

Son olarak Alişan dün, konu ile ilgili bir açıklama yayınlamış ve şu ifadeleri kullanmıştı: "Dilekçeler verilmiş. Kararlar alınmış. Yok o haklıymış, yok bu haklıymış. Kardeş kaybetmenin acısını yaşarken, daha yeni yeni toparlanmaya çalışırken, her gün gözyaşı döken annemi, eşimi, rahmetli kardeşimin eşini, çocuklarımı, yeğenlerimi ne olur rahat bırakın. Her ailede yaşanabilecek şeyler bunlar. Biz bir karar verirsek açıklarız söyleriz. Ama bizim adımıza karar vermeyin lütfen. Ne olur artık senaryolar üretmeyin yorum yapmayın, bizi bize bırakın. Kararı biz verelim. Sonra ne isterseniz konuşursunuz yorum yaparsınız"

 

 

Alişan - Buse Varol evliliğinde son durum... Yüzüğü çıkardı ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.