Alişan aşk yarasını Cannes'da iyileştirecek!

Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol'dan ayrılan Alişan, hatıralardan kurtulmak için yurt dışına çıktı.

Bir anda başlayan aşkları saman alevi gibi yine bir anda biten Alişan ve Eda Erol çiftinin barışmaya hiç niyetleri yok. Öyle ki Alişan, tüm geçmişi ardında bırakıp uzaklaşmak istemiş ve soluğu yurt dışında almıştır.

WhatsApp_Image_2017-09-18_at_11.38.37

Evlenmeye hazırlandığı nişanlısından ayrılan Alişan sosyal medyasından paylaştığı fotoğrafla, üzüntüsünü hafifletmek için kafa dağıtmaya gittiği sonucuna varılıyor.

ALİŞAN KİMDİR?

Alişan 19 Haziran 1976 tarihinde İstanbul’un Beyoğlu ilçesinin Şişhane semtinde doğmuştur. Nüfusa kayıtlı ismi Serkan Burak Tektaş’tır. Unvan olarak Alişan ismini almıştır. Aslen Bingöllüdür. Boyu 1.77, kilosu 69’dur. Alişan bir ikizler burcu erkeğidir. Esmer tenli ve ela gözlüdür. 2 yaşlarında İbrahim Tatlıses’in ‘Sabuha’ ve İzzet Altınmeşe’nin ‘Maden Dağı’ türkülerini ezbere söylerdi. Okul yıllarında öğretmenlerinin de isteğiyle ders aralarında şarkı söylerdi. Lise 1. Sınıfta iken babasının maddi desteğiyle ilk kasetini yapmıştır. İlk albümünü ise 1991 yılında ‘Derdo – Elazığ’ın Güzelleri’ olarak çıkarmıştır.

Alişan Kuvay-ı Milliye İlkokulunu, Özel Şişli Koleji Ortaokulunu ve Özel Evrim Lisesini bitirmiştir. Hava Harp okulunu 1 puanla kaybedip pilot olamamıştır. Latin Dansları okuluna gitmek istemiş ancak kazanamamıştır. İTÜ Konservatuar bölümünü okumuştur. 1998 yılında Aynalı Tahir dizisinde rol almış ve sevenlerini artırmıştır. Ayrıca Aşkına Eşkıya, Kurt Kapanı, Papatya ile Karabiber, Cennet Mahallesi, Gonca Karanfil vs. dizilerinde rol almıştır. Bunun yanında Alişan sabah programları da sunmuştur. 2002 yılında Mehmet Ali Erbil’in kızı ile sevgili olmuştur. Sezin Erbil ile 7 Ocak 2007’ de nişanlanmıştır. Nişanlandıktan birkaç ay sonra çift anlaşamadıkları gerekçesi ile ayrılmıştır. Alişan hiç evlilik yapmamış ve çocuğu yoktur.

Alişan aşk yarasını Cannes'da iyileştirecek! ile ilgili etiketler Alişan esraerol yurtdışı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.