Alina Boz'a ikinci darbe en yakınından geldi!

Rol aldığı 'Sevdanın Bahçesi' dizisi dördüncü bölümde ekrana veda eden Alina Boz'un, bir kötü haber de sevgilisi Burak Yörük'ten aldığı öne sürüldü.

Başrollerinde Sibel Can, Emre Kınay ve Begüm Kütük'ün oynadığı 'Sevdanın Bahçesi'nde rol alan Alina Boz, dizinin dördüncü bölümden sonra yayından kalkmasına çok üzülmüştü. Posta Gazetesi'nin haberine göre; genç oyuncuya bir darbe de oyuncu sevgilisi Burak Yörük'ten geldi.

Alina Boz'un kaprislerinden bıkan sevgilisinin, geçtiğimiz hafta ilişkilerini bitirdiği iddia edildi. Alina'nın şimdilerde çok üzgün ve bunalımda olduğu belirtildi.

resim-145825DO

ALİNA BOZ KİMDİR?

Alina Boz 14 Haziran 1998 tarihinde Rusya, Moskova'da doğmuştur. Alina Boz'un annesi Rus Olga Boz, babası Bulgaristan göçmeni Türk'dür. Moskova'da doğduktan sonra 7 yaşına kadar Rusya'da yaşadı. 2005 yılında babasının işi nedeni ile İstanbul'a geldiler. İlkokula İstanbul'da başladı. Türkçe'yi de geldikten sonra öğrendi.
Türkiye'ye taşındıktan sonra dans ve tiyatroya başladı. Dokuz yaşında tiyatro eğitimi almaya başladı. Ardından ajansa yazıldı. İlk olarak Cesur Hemşire dizisinde Canan olarak rol alan Alina Boz küçük yaşta olmasına rağmen televizyon dünyasının aranan isimleri haline geldi. Ata Demirer ile Avea reklamlarında da rol alan Alina Boz bir çok reklam filminde yer almıştır. Soyadından dolayı Murat Boz ile akrabalığı olduğu yazılan Alina Boz, Murat Boz ile 2010 yılında Heygırl dergisinin kapak yüzü olmuştur. Havacılık meslek lisesinde okumaktadır 1.72 boyunda olan Alina Boz 50 kilo ağırlığındadır.

Rol aldığı yapımlar:

Paramparça - Haza
Cesur Hemşire - Canan
Sevda'nın Bahçesi - Defne

Alina Boz'a ikinci darbe en yakınından geldi! ile ilgili etiketler Alina Boz bunalımda sevgilisi terketti
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.