Aşk 102 dizisinin 3 oyuncusunda korona!

Netflix'ye yayınlanan Aşk 102 isimli dizinin başrol oyuncuları Alina Boz, Kubilay Aka ve İpek Filiz Yazıcı koronavirüse yakalandı. Genç oyuncuların testlerinin pozitif çıkmasının ardından çekimlere ara verildi.

Ay Yapım'ın Netflix için çektiği Aşk 102 dizisinin setinde koronavirüs şoku yaşanmaya başladı. Yapım şirketinin çalışanlar için düzenli olarak yaptırdığı koronavirüs testlerinde başrol oyuncuları Alina Boz, Kubilay Aka ve İpek Filiz Yazıcı'nın sonuçları pozitif çıktı.

EVDE KARANTİNAYA GİRDİ

Boz'un yapım şirketi tarafından rutin yapılan korona testi bu sefer pozitif çıktı. 14 günlük ev karantinası başlayan oyuncunun herhangi bir şikayetinin olmadığı öğrenildi.

Aşk 102 dizisinin 3 oyuncusunda korona!

"COVID KİME BULAŞTIĞINI BİLMİYOR"

Oyuncularda koronavirüs çıkmasının ardından dizinin çekimleri durduruldu. Aynı zamanda Çukur dizisinde de Celasun rolünü oynayan Aka, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda"Sıkıntı yok. Bu covid kime bulaştığını bilmiyor" dedi.

Aşk 102 dizisinin 3 oyuncusunda korona! - Resim : 2

İPEK FİLİZ YAZICI DA KORONA!

Aşk 102'nin yanı sıra Yeni Hayat dizisinde de rol alan genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı'nın da test sonucu pozitif çıktı. Test sonucunun ardından Yeni Hayat dizisinin setine de ara verildi. Tüm oyunculara test yapılacak.

Aşk 102 dizisinin 3 oyuncusunda korona! - Resim : 3

AŞK 101'İN DEVAMI

Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Pınar Deniz, İpek Filiz Yazıcı, Kaan Urgancıoğlu, Selahattin Paşalı ve Kubilay Aka'nın başrol oynadığı Aşk 102 dizisi, Aşk 101 dizisinin devamı olarak çekiliyor.

Aşk 102 dizisinin 3 oyuncusunda korona! ile ilgili etiketler Alina Boz Netflix Kubilay Aka AŞK 102
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.