Alina Boz kimdir? Hangi dizide oynuyor? Rolü ne?

TRT 1'in yeni dizisiyle ekranlara gelen Alina Boz, performansı ile izleyicilerden tam not aldı. Alp Navruz'la başrolü paylaşan Alina Boz kimdir? Hangi dizide oynuyor? Rolü ne? Merak edilen tüm bimgileri bu haberimizde derledik.

TRT 1'in yaz ekranına dahil olan yeni dizisi seyirci ile buluşurken, başrol oyuncularından Alina Boz'un performansı da, canlandırdığı karakterin başına gelen talihsizlikler de sosyal medyanın gündeminde yer buldu. Vatandaşlar ilk bölümdeki oyunculuğu ile dikkat çeken Alina Boz'a övgüler yağdırdı. Alina Boz kimdir? Hangi dizide oynuyor? Rolü ne? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Alina Boz kimdir? Hangi dizide oynuyor? Rolü ne?


TRT 1'in yeni dizisi "Elimi Bırakma" ilk öbülüm ile seyirci karşısına çıktı. Başrollerini Alina Boz ve Alp Navruz'un paylaştığı dizide; sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaştıkları Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlıyor hikaye... "İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” mottosu ile hareket ederek, aile bağlarının önemini bir kez daha seyircinin gözleri önüne seren dizide Azra karakterine can veren Alina Boz, oyunculuğu ile izleyicilerin beğenisini topladı.

Alina Boz kimdir? Hangi dizide oynuyor? Rolü ne? - Resim : 2

Alina Boz
AZRA GÜNEŞ
Büyük bir kebapçının kızıdır.

Zenginlik içinde büyümüş ama onun içinde kaybolmamış biridir. Vicdanı, merhameti onu değerli kılan özelliklerindendir.

Babasının iflası ve ölmesiyle hayatı bir anda tepe taklak olur ama güçlü durur. Haline şükreder.

Amerika’da aşçılık eğitimi almıştır. Okurken çalışmış, kendi parasını da kazanmıştır. Bu yüzden kendi ayakları üstünde durması kolay olur.

Hayatta en değer verdiği ve büyük hazinem dediği kardeşi Mert’tir. Otizmi bulunan Mert bir müzik dehasıdır. Onun eğitimi için her şeyi yapar. Ancak onu kayıp olması ardına tek amacı kardeşini bulmaktır!

Yardım sever bir kızdır. Biri iyilik yapması için karşılık ya da çıkar beklemez.

İnatçı yanı vardır. İnandığı ve doğru olduğuna emin olduğu konularda sonuna kadar diretir.

Hak yemez ve kendi hakkını korumak için sonuna kadar savaşır. Mücadelecidir.

Alina Boz kimdir? Hangi dizide oynuyor? Rolü ne? - Resim : 3

"AZRA BENİ ÇOK ETKİLEDİ"
'Elimi Bırakma' isimli dizide ilk başrol heyecanını yaşayacak olan genç oyuncu Alina Boz, oynadığı karakterden çok etkilendiğini söyledi.

Yıldızı “Paramparça” dizisiyle parlayan Alina Boz, başrol heyecanı yaşıyor. Genç oyuncu, “Elimi Bırakma” adlı yeni dizide Alp Navruz’la başrolü üstlendi. Çekimlerine geçen günlerde başlanan dizide Azra adında genç bir kadını canlandıran Alina Boz, karakterin kendisini çok etkilediğini söyledi.

Alina Boz kimdir? Hangi dizide oynuyor? Rolü ne? - Resim : 4

'ZOR BİR KARAKTER AMA ONU SEVDİM'
“Senaryoyu ilk okuduğumda çok etkilendim. Azra zor bir karakter ama onu o kadar sevdim ki, kağıt üzerinde okurken bile yeri geldi onun için üzüldüm, yeri geldi sevindim. Oynarken de bana çok şey katacağından eminim. Rolüme kendim hazırlanmaya başlamıştım, bir süre sonra Bahar Kerimoğlu’yla birlikte çalışmaya başladım. Her sahneyi, her detayı ince ince işliyoruz.”

Dizi, tüm sahip olduklarını bir gecede kaybeden Azra ile onunla aynı kaderi paylaşan Cenk’in ilişkisini ekrana taşıyacak.

Alina Boz kimdir? Hangi dizide oynuyor? Rolü ne? - Resim : 5

ALİNA BOZ KİMDİR?
Alina Boz 14 Haziran 1998 tarihinde Rusya Moskova’da dünyaya gelmiştir. Alina Boz boyu 1.72 m. kilosu 50 kg. Saç rengi kumral göz rengi ise yeşildir. Annesi Rus babası Türk’tür. Moskova’da doğmasına rağmen kütüğü İstanbul’dur. Ata Demirer ile birlikte 2013 yılında Avea’nın Justin Bieber reklam filminde oynamıştır. Yine 2013 yılında Cesur Hemşire adlı dizide Canan karakterini canlandırmıştır. 2010 yılında Murat Boz ile Heygirl dergisinin kapak fotoğrafı olmuştur. Alina Boz’un Murat Boz ile herhangi bir akrabalığı yoktur sadece soy isim benzerliğidir. 2014 yapımlı Paramparça adlı dizide Hazal karakterini canlandırmıştır. Alina Boz tam bir hayvanseverdir.

 Alina Boz kimdir? Hangi dizide oynuyor? Rolü ne? - Resim : 6


ELİMİ BIRAKMA
TRT 1 ekranlarında yaz dönemine damga vuracak olan “Elimi Bırakma” dizisi, Pazar günü 20.00'de ekran yolculuğuna başlıyor.

Daha yayınlanamadan oyun kadrosu ve senaryosu ile çok konuşulan dizinin, başrollerini Alina Boz ve Alp Navruz paylaşıyor. Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaştıkları Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlayan hikaye, İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” mottosu ile hareket ederek, aile bağlarının önemini bir kez daha seyircinin gözleri önüne serecek.

Yapımcılığını Üs Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna Sadullah Celen otururken, senaryosunu ise Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı kaleme aldı.
Senaryosu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi gibi başarılı isimler rol alıyor.

TRT1'in yeni dizisi Elimi Bırakma, Pazar akşamı saat 20.00’de yayınlanıyor.

Alina Boz kimdir? Hangi dizide oynuyor? Rolü ne? ile ilgili etiketler Alina Boz Elimi Bırakma TRT 1 kimdir hangi dizide oynuyor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.